mandag den 30. april 2012

Tur til IKEA

Dagen startede med skoledag . Vi skulle spille frisbee , så det var heldigt at vejret var så godt . Vi var ude på de store græsmarker og kunne bestemt godt mærke at pollentallene var helt i vejret ! Men hva ... Vi hyggede os . Da jeg kom hjem fra skole , blev jeg hentet af min nabo , for vi havde tidligere på dagen aftalt , at tage til IKEA . Det var en super hyggelig tur , og selvom jeg bare skulle have nogle glas , blev det til mange flere ting end det :) Sådan er det jo med IKEA . Min nabo skulle have to klædeskabe og en boksmadras og vi havde godt nok et besvær med , at få det til at være i bilen :D Det tog os en time , at få det møbleret så det hele kunne være der , og hjælp fra en fremmede dame , som var så rar at hjælpe os :)
På billedet kan i se nogle af de køb , som jeg har gjort mig i IKEA i dag . Der udover købte jeg også: grydelapper , stearinlys , billeder , blomster lampe , gardiner opbevaringsbokse og almindelige hverdagsglas .

lørdag den 28. april 2012

Lørdag

I dag startede jeg med at sove dejligt længe , for en gang skyld .. HELT til klokken 10.00 ! Skønt .. Jeg havde nemlig været længe oppe i går . Vi var til CityNight med vores skønne naboer, min mor og søster . Sweethearts gav koncert da butikkerne lukkede , og sikke en fest de kan sætte i gang ! Super god musik ! Da vi havde fået spist morgenmad , kørte jeg i centret for at købe nogle smykker , som jeg havde ønsket mig af Casper i års-gave . Det blev til disse to sæt øreringe fra Pilgrim . Er blevet stamkunde i Pilgrim efterhånden:D De har nogle smukke smykker , til en overkommelig pris , og samtidig en god service .. Senere på dagen var jeg til fødselsdag hos min fætter som fyldte 10 år for et stykke tid siden . Da vi kom hjem derfra spottede jeg disse smukke tulipaner i Naboens have , hvor der ikke bor nogen inde :) Smukke og farverige .. 
Min lørdag fortsætter i musikkens tegn .. 
God lørdag til alle !

Her lige en af de bedste sange (synes jeg) som Sweethearts har lavet: (Desværre spillede de den ikke i går til koncerten)
 

tirsdag den 24. april 2012

Mini-pizzaer


Her til aften har jeg lavet mini-pizzaer . Jeg havde haft tanken om , at skulle gøre det i et stykke tid og nu tog jeg mig endelig sammen til , at få det gjort . Ideen har jeg fået hjemmefra mine forældre , som ofte lavede dem , og så fik vi dem med i skole engang imellem . 
Man kan putte det på , som man nu synes om .. Jeg har lavet en almindelig kødsovs og puttet skinke i strimler og revet ost på . Bunden er et pitabrød . I denne omgang blev det til 18 stk. , hvor jeg fryser dem ned enkeltvis i poser , så de er lige til at tage op af fryseren aftenen før, at man skal have dem med, i skole eller på arbejde ..

søndag den 22. april 2012

Storegenbrugsdag

I dag var jeg ude til storegenbrugsdag på Affald + , hvor min mor, søster og nabo havde en stand ude . Vejret var perfekt og der var rigtigt mange mennesker . Der var gratis øl, vand og pølser så folk strømmede til . Rigtig god stemning ..

Jeg faldt pladask for en stand som havde mange lækre ting og sager . Hun har bloggen http://fantast-fabrikken.blogspot.com/ , hvor man kan se hvad hun har lavet ! Hun laver al selv .. Hun havde andre fine ting med , men disse tre genstande var dem jeg bedst kunne lide:

lørdag den 21. april 2012

Blomster







Hvor er det bare herligt med alle de blomster , som efterhånden er kommet frem :) Man bliver bare så glad :) Disse billeder er taget med min Iphone 4S , som jeg synes er forholdsvis god til at tage flotte billeder ..

Fødselsdagskager


I går aftes fejrede vi Caspers fødselsdag . I den anledning havde jeg hele dagen , stået i køkkenet for at lave fødselsdagslagkager . Jeg har aldrig prøvet at lave lagkagebunde selv , men det prøvede jeg af i går og det endte nu meget godt . 
Jeg lavede en almindelig lagkage (øverst) og en Kitkat kage (nederst) . Resultatet blev okay , men det var et stort arbejde som tog mig hele dagen . 
Vi har masser af kage tilbage , og ved ikke hvem der dog skal spise det ? :)

tirsdag den 17. april 2012

I går ..


I går var jeg i skole , hvor min gruppe skulle udføre vores grundtræningsprogram . Vi havde arrangeret at , vi skulle spille kikkert-forbold . Her skulle man have to plastik-glas for øjnene (Se billedet) . Det var super sjovt at se på , og det fungerede som vi ønskede . Morgenen i går startede med en herlig gåtur med vovserne , hvor det havde været nede på frostpunktet , så man kunne tage nogle skønne billeder . Op af dagen var himlen fuld af skyer , hvilket var super smukt ! 
Jeg har endelig fået taget mig sammen til at få sat de stickers op ude på toilettet som jeg har haft købt for længe siden ! Resultatet blev godt , men man skal lige vende sig til de flotte farver :)
Jeg har fået ny blomsterkrans til min cykelkurv , hvilket jeg er hel tosset med :) For der er LYS i blomsterne . De blev for første gang afprøvet i går aftes :)
God TIRSDAG til alle ..

onsdag den 11. april 2012

Pædagogstudiet


Her på det sidste har jeg prøvet at gøre lidt oprør mod de al for undervisningstimer vi har på pædagogstudiet i Vordingborg. Det resulterede i , at jeg var i TV2ØST  24. januar og i Sjællandske avisen 10. april . 
Her kan i se linkene

Det er rigtigt dejligt , at der er nogle journalister , som har været på sagen . Dog er der ikke kommet andet end benægtelser fra skolens side , hvilket er rigtigt ærgerligt , at de ikke kan indrømme deres fejl .. 
Frygter virkelig for , hvordan fremtiden ser ud .. 

I dag har jeg været i skole . I øjeblikket har vi linjefag , hvor jeg har SKB (Sundhed, krop, bevægelse) , hvilket er rigtigt spændende og sjovt . Skoledagen har været én stor leg og vi har på vores hold , grint så meget , at jeg har helt ondt i maven og i smilebåndene :)

Dette er hvordan en hel normal dag til SKB fx kan indeholde:

I skole..

Aftenen står på at tage sol sammen med min mor , og bare hygge på sofaen . 
God aften til alle :)

mandag den 9. april 2012

Sidste påskedag

Så er påsken ved at være slut .. Dagen startede med , at jeg var et smut til bageren , da jeg ville overraske Casper med lækkert brød når han vågnede . Planen mislykkedes lidt , idet at han var stået op da jeg kom hjem fra bageren :) Dagen i dag skulle bruges på at træne sammen med min søster og mor . De havde fået et kort hver på 7 dages gratis prøvetræning hos Fitness World , hvor jeg træner . Inden tog vi lige forbi solcentret og så videre ned for at træne . Jeg har længe været i gang med , at skulle træne mig op til , at løbe 5 km . Det går bare ikke så hurtigt . Men i dag nåede jeg op på at løbe hele 6 minutter i træk :) SKØNT ! Der er ikke noget bedre end , at mærke fremskridt ! Da jeg kom hjem , havde Casper været ude for , at hente en scooter som vi har købt . En Suzuki Street Magic . Den kan ikke køre lige pt , men planen er at sætte den i stand .
Vi tog over til mine forældre , og spise frokost , hvor min mor , søster og jeg fik booket træning for den næste uge , hvor de har prøvetræning . Aftenen står på ren afslapning , inden hverdagen begynder igen i morgen .

Male


Jeg glæder mig meget til , at det bliver godt vejr og lidt lunere temperaturer . Så kan jeg nemlig komme i gang med alle mine maleprojekter :) Jeg elsker at male mine møbler hvide ! Det er utroligt , hvad maling kan gøre ved møbler . Mange af de møbler jeg har malet hvide , trænger efterhånden til en ny omgang maling . Der udover har jeg en rosenbænk magen til den på billedet, stående i kælderen , som jeg også har planer om at male hvid eller sort .. Når det er gjort , skal den ud og stå på vores træterrasse , med nogle puder i :) 
Skabet på billedet er min mors , som jeg har stående til låns . Jeg har endelig fået taget mig sammen til, at købe nogle reoler , så hun kan få hendes skab tilbage . Og så har jeg snakket med hende om , at det ville blive rigtigt flot , hvis det bliver malet hvidt :) Vores grå sofabord , har engang været hvidt , men jeg malede det gråt , så det passede til vores brændeovn , men har planer om at male det hvidt igen , for det var nu pænest sådan .. Møblet øverst til højre på billedet , har vi stående i vore entré , som er et vi har arvet fra Caspers mormor . Den var betrukket med noget forfærdeligt stof . Jeg fik hjælp af min mor , så den kunne blive ombetrukket og så skal den selvfølgelig også have en gang maling når det bliver varmere i vejret og man kan stå udenfor og male :) Jeg synes den er blevet rigtig sød , af at få noget nyt stof på !

lørdag den 7. april 2012

Min påske

Jeg har arbejdet det meste af påsken , men jeg har alligevel oplevet lidt indimellem . Tirsdag startede jeg dagen med at blive klippet . Det var et helt år siden , jeg havde været til frisøren , så det trængte en del ! Det var skønt at få klippet de grimme spidser af , og så må jeg hellere se at blive bedre til , at gå til frisøren , da jeg fik af vide , at det har håret det bedst af hvis jeg gerne vil have det langt . Senere på dagen , var jeg sammen med min mor, søster, kusine og fætter i centret hvor der var en stand fra Knuthenborg safaripark , hvor man kunne røre en kæmpe insekt . AD ! Men min søster , kusine og fætter , synes den var meget sød . Senere samme dag skrev min søde "nabo" om jeg ville med til banko . Hun har spurgt om jeg ville med , nogle gange , men det har ikke lige passet ind . Men det gjorde det endeligt tirsdag . Det var en sjov aften , og selvom det varede tre timer , fløj tiden bare afsted ! Jeg vandt ingenting , men min nabo vandt en roastbeef og 200 kr. Men hun spiller også på MANGE plader , som i kan se på billedet :) I dag , efter arbejde var jeg ovre for at hente mine forældres hund (Tulle) , da de er taget en tur til Jylland . Og det gik overraskende fint at gå med tre vovser på en gang :)
I morgen aften venter den sidste arbejdsdag i påsken ! 
God påske til alle !

mandag den 2. april 2012

Fotobøger

Jeg har været i gang med et projekt , som gå på at lave fotobøger over de år , som vi har boet i huset (dvs. de sidste 3 år) . Jeg synes , at det er en god måde , at bevare sine minder . Jeg får ikke kigget i mine store fotoalbums , så derfor er det mere interessant at have en bog for hvert år . Fotobøgerne kan designes og købes på mange forskellige hjemmesider . Jeg har bestilt alle mine på www.photobox.dk , som jeg synes er en overskuelig side og som har rimelige priser . Man kan købe bøgerne i mange forskellige størrelser og der findes tusindvis af designs ! Det er et projekt som har taget noget tid , men jeg er glad for at jeg nu har fået gjort det . Fremover vil jeg designe en ny fotobog for hvert år der går . Jeg er efterhånden blevet rimelig god til , at huske , at få taget billeder i hverdagen (hvilket var mit nytårsfortsæt) , så der er lidt at mindes . De bøger som jeg har købt til hvert år , koster 150 kr + forsendelse (stykket) . Der udover har jeg sidste jul (2010) lavet en stor familiebog , som jeg designede til min far , som han fik i julegaven . Det var en lidt dyrere bog som kostede 500 kr. En oplagt gaveide , som er personlig !

søndag den 1. april 2012

Søstre

Min søster og jeg har til tider meget forskellig smag hvad tøj og indretning angår , men på nogle punkter , er vi alligevel meget ens.. Vi har øreringe, armbånd x 2 og sko magen til hinanden <3 Ja når vi kigger gemmerne igennem , har vi sikkert flere ting som er magen til hinanden!
Love you !

Fund

I dag har jeg haft mor/datter dag . Casper, min far og bror er taget ind for at se Top Gear Live , i København og min søster var taget på loppemarked i Nykøbing . Min mor og jeg overvejede hvad vi skulle lave sammen , og vi besluttede for at tage på kræmmermarked i Næstved . Vi var rundt og kigge , og i Kirkens Korshær fandt jeg så LAMPEN som jeg bare måtte eje ! Synes simpelthen bare at den er for fed ! Jeg gav 175 kr. for den . Jeg ved ikke lige hvor jeg skal have den stående endnu , men det skal jeg nok finde ud af :) Casper synes nok den er møj grim :D Da vi var færdige på kræmmermarkedet kørte vi lige i Netto , for at handle nogle småting . Det endte med at jeg faldt over disse fine sommersko til den nette sum af 49 kr. ! Sikke et kup . Synes jeg har gjort mig to gode køb i dag :) Og har haft endnu en skøn dag sammen med min mor <3
God søndag til alle !