lørdag den 26. maj 2012

Søsterdag

Den 26. maj er det søster-dag . Den har min søster og jeg i dag fejret med cafehygge <3 Emilie havde inviteret mig på cafe , så vi tog på Gadespejlet og fik god frokost . Det var en super hyggelig tur ! Jeg har været i gemmerne og har fundet nogle billeder af min søster og jeg gennem mange år . Det er sjovt at se tilbage på billederne af os . Elsker hende rigtigt højt og hun er en skøn søster , at have <3
God søsterdag !

onsdag den 23. maj 2012

En skøn onsdag

Det var været en skøn onsdag ! Dagen startede med en tur i skole , hvor temaet var sundhed . Et rigtigt spændende emne ! Da jeg kom hjem tog jeg lige en morfar og så var det ellers i gang med at læse . Jeg har været lidt bagud hvad læsningen i forhold til mit studie , så der var en del at læse op på . Men det blev super hyggeligt , da vejret var skønt og vovserne hyggede sammen med mig imens jeg læste . Bella tog en lur over trinnet . Kan ikke forstå at hun kan lide at ligge sådan :) Senere på aftenen tog jeg i centret for at kigge på tøj , som jeg skal bruge når min mor og jeg skal af sted til Tyrkiet :) Det blev til den helt store shoppe-tur , og jeg fik købt noget lækkert tøj !
God aften !

tirsdag den 22. maj 2012

Grill aften på stranden

Her til aften har vi været på stranden og grille sammen med alle vovserne , mine forældre , min søster og med Nanet og Morten :) En super hyggelig aften ! Vejret har jo været helt fantastisk i dag , og det kunne ikke være andet end grill-vejr :) Vi havde alle sammen solbrillerne på , også Holly :) Vovserne nød at kunne springe i vandet når de havde lyst og vi hyggede os alle sammen ! Godt det ikke er mig der render rundt med sådan en pels i dette varme vejr !
God sommeraften .

mandag den 21. maj 2012

Årets første (rigtige) sommerdag

Årets første rigtige sommerdag , startede for mig med en tur til lægen , hvor jeg havde fået en akut tid , til at få en injektion pga min pollenallergi . Min søde mor , var så sød at tage med <3 Bagefter var vi ude at tage en gang sol :) Resten af dagen fik jeg til at gå med at male brædder , og nu mangler jeg kun at male de sidste 8 brædder , så er alt malet to gange . Da jeg var færdig for i dag , var jeg smurt ind i maling og man kunne se hvor mine sandaler havde siddet på fødderne :) Billeder følger når projektet er færdigt :) Til aftensmad fik vi flæskesteg i sandwich (ikke særlig sommerligt) og det smagte godt ! Casper tog en lille blunder på hængesofaen imens at jeg gik i gang med at klare praktiske ting i huset . Bella og Fie tog sig en del badeture i løbet af dagen i deres "badekar" - rigtige vandhunde :)

lørdag den 19. maj 2012

Første tur på stranden

Første tur på stranden i år , sammen med vovserne .. Vejret kunne ikke være mere perfekt til en strandtur . Vi har to vandhunde , så de nød det i fulde drag ! Nanet og Holly var med , hvilket var rigtigt hyggeligt ! Vi var ovre og få en STOR is , mums :) Jeg har i dag været på arbejde 7-14 og derefter gik jeg hjem for at male brædder til vores kommende nye hegn . Der er laaang vej endnu , men det skal nok blive flot i sidste ende :) I morgen står den også på arbejde og derefter skal jeg hjem og male videre .. 
God aften :)

torsdag den 17. maj 2012

Kristi himmelfartsdag

Dagen har været præget af et mærkeligt vejr , som skiftede fra solskin , til stiv kuling , til regnvejr , til solskin , til haglbyger . Det resulterede i , at jeg ikke kunne male brædder til vores kommende hegn . Så jeg håber på godt vejr i morgen (hvilket de indtil videre har lovet) , så jeg kan få malet der ! Da det ikke var til at regne med vejret , fik jeg i stedet gjort det meste af hytten ren , fik ryddet op i vores bonner og samlet nye reoler til kælderen . I går var jeg ude for at plukke blomster i naboens have , og de står stadig i dag lige så fint ! Billedet af min kalender er fra i går , hvor jeg var i skole .. Som man kan se , kedede jeg mig grusomt meget !! Til aften kom mine forældre og søster over til os , for at grille . Det var som altid rigtigt hyggeligt <3 Jeg har for to uger siden købt to dyner som skulle bruges til hundenes hundekurve - de kom op i aftes og fik betræk på . Og som i kan se på billedet elsker de det :)

lørdag den 12. maj 2012

Hvor blev dagen af?

Ja hvor blev dagen af? Casper og jeg har i dag passet vores venners dejlige børn ! Det var noget som både vi og børnene havde set frem til længe ! Selvom at vejret ikke var helt optimalt , tog vi en tur til Zoo Park . Hverken Casper og jeg havde været der før ! Der var ikke mange mennesker i parken (nok pga. vejret) og der var desværre en del dyr som stadig ikke kan holde varmen udenfor . Men vi fik da fodret geder, klappet kamel og Tobias fik lov til at holde en lille kylling . Det bedste for Mikkel var en lille have traktor som stod i parken , som personalet bruger . Han kom op og sidde på den og var ikke til at få ned igen :) Jamen altså .. SKØNNE børn <3 Dagen er fløjet afsted og jeg glæder mig til næste gang vi skal have dem <3

fredag den 11. maj 2012

En skøn forårsaften



Sikke en skøn forårsaften det har været her til aften . Billederne er taget på aften-gåturen med vovserne . Himlen var som et kunstværk og gaderne var helt ødet .
Glæder mig til i morgen , hvor vi skal passe nogle skønne unger <3
God weekend til alle !

torsdag den 10. maj 2012

Mini-Muh !

Jeg har haft en af mine mange fridage i dag . Jeg startede med at sove dejligt længe og tog derefter ned for at få trænet lidt . Derefter gik dagen med at hygge med vovserne og med at få læst nogle lektier .. Fie har ligget hele dagen med sin ynglingsbold i munden . Det er en filt bold med en klokke indeni . Vi har købt den for nogle år tilbage i Karrebæksminde , og håber en dag at kunne finde sådan en til , da den er guld værd ! Da Casper kom hjem fra arbejde kørte jeg i Netto . Jeg har i forvejen en stor "forkærlighed" for at handle i Netto , og i dag blev denne "kærlighed" kun større , da jeg opdagede at de er begyndt at sælge Mini-Muh chokolader !!Denne chokolade vækker minder .. Da jeg var barn , ejede mine forældre en kiosk som lå lige over gaden fra hvor vi boede . Engang imellem kørte vi forbi kiosken og min mor eller far gik ind for at hente en Mini-Muh chokolade , som vi (mine søskende og jeg) fik lov til at dele på vej til skole :) Da mine forældre solgte denne chokolade kostede den i 1990 - 1 kr. og i 1997 - 2 kr. I dag koster den så 4,25 kr. Jeg blev helt nostalgisk i Netto , og gik derfra med gode minder ..

tirsdag den 8. maj 2012

Dejlig morgen

Godmorgen :) sikke en herlig morgen det har været . Troede at det ville være koldt , men sikke et skønt vejr det er ! Her lidt billeder af morgens gåtur med vovserne .. Solen skinnede og fuglene sang !
God dag til alle !

En fin gave !


I dag har jeg været i centret med min mor og søster . Det var hyggeligt , hvilket det altid er i deres selskab <3
Da jeg kom hjem fra centret , stod der en fin gave ved min hoveddør :)
Det er et billede som Nanet (vores vej-venner) som har lavet det til mig ! Synes det er en rigtig flot farve , og helt perfekt til mig , da jeg elsker lilla ! Nu skal jeg bare have udtænkt mig et godt sted at stille/hænge det :)

lørdag den 5. maj 2012

LampEN !

Da jeg i mandags var i IKEA med Nanet , købte jeg endelig denne lampe med hjem . De sidste par gange Casper og jeg har været derinde har vi kigget på den og har haft lyst til at købe den .. Så nu gjorde jeg det endelig . Det tog en time , at samle selve lampen , men det var det hele værd . Synes at den giver et fedt lys ! Vi ved ikke om den skal hænge lige der , men nu hænger den der , indtil vi finder ud af hvor vi helt præcist skal placere den ..

Gode indkøb

Dagen startede med at min søster, mor og nabo Nanet tog til Lions marked i Glumsø . Jeg har for to år siden selv stået som frivillig sælger for dem og det var noget af en oplevelse . Alt hvad de sælger på dette marked er noget som folk har doneret/givet til Lions, som så sælger det videre . Når man står som frivillig sælger på marked , er der ikke nogle mindste pris på tingene . Hovedsagen er , at der bliver indbragt nogle penge . Der var tons vis af mennesker derude , til trods for at der i dag er så mange andre store markeder . Derude købte jeg et fint sybord MED symaskine i . Fik det til en RIGTIG god pris , og har måske planer om at male det hvidt :) Derud over købte jeg også to alm. dyner , som hundene skal have i deres hundekurve, pris for begge to: 50 kr. . Da vi kom hjem fra markedet kørte min mor og jeg ud i sct. jørgens park , for at skulle tage sol , og da faldt vi over nogle flotte kufferter . Min mor og jeg skal jo til Alanya her til sommer sammen , så det endte med at vi begge købte en lilla kuffert hver :) Så kan vi rigtig matche hinanden !
Dagen slutter af med at grille sammen med mine forældre og søster <3
God lørdag til alle ..

onsdag den 2. maj 2012

Sommerdag

Det har været en skøn skøn "sommerdag" i dag ! Solen har skinnet og dejligt varmt har det været . Jeg har været i sandalerne i dag og håber bare på endnu mere sommer i fremtiden :) Jeg har været på spil i vores naboers have , for at tage disse billeder af de smukke blomster ! I morgen venter en fridag med forhåbentligt lige så godt vejr som i dag !


Her til aften har jeg lavet myslibars . Jeg fik opskriften af en som jeg går i klasse med, her i eftermiddags, og kunne ikke vente med at prøve at lave dem .. Massen står nu til afkøling i køleskabet og i morgen skærer jeg dem ud .
Opskriften er således:
ca. 40 g olie
ca. 2-3 dl honning
4 dl havregryn
1 dl mandler
1 dl hasselnødder

100 g chokolade <-- kommes ikke på panden !

Disse ting kommes på en pande og varmes ca. 5 min . Bagefter hælder man det i et fad med bagepapir og drysser chokolade ovenpå og lader det afkøle , for så at skære massen ud i bars .