fredag den 31. august 2012

Foto-tur

Eline og jeg har i dag været på en foto-tur til Herlufsholm skoven . Det er ubeskriveligt smukt derude og vi fik prøvet vores nye viden af , om vores kameraer :)
Jeg var ude for at få lavet et personlig logo , af en meget venlig sjæl og er bare så glad for det ! :)
God weekend til jer alle !
 









onsdag den 29. august 2012

Fotos

I mandags var jeg på foto-kursus i Click , sammen med nogle skønne damer :) Vi lærte en hel masse ! Men nu er det jo lige det med , at omsætte det vi har lært , til når vi skal stå på egen fod og bruge de nye funktioner vi har lært ! Synes bestemt ikke det er nemt , men ved hvor stor en forskel det kan gøre med disse indstillinger ! Så jeg har brugt mine skønne vovser , som statister i dag :) De er ikke blege for , at stille op til fotografering :D Der sneg sig også en enkelt græshoppe ind i photoshooten :)





søndag den 26. august 2012

Hyggedag

Jeg har i dag haft en hyggedag med min mutti <3 mændene var taget på knallerttur , og så tog min mor og jeg en tur til Det Blå Marked for at kigge lidt . Vi skulle have nogle "her vogter jeg" skilte , og så endte det også med nogle nye hundetegn til vovserne :) her til aften fik jeg endelig taget et brugbart billede af mine hyggelige lanterner som jeg har hængt ude i træerne :)
I morgen skal jeg på foto-kursus , hvilket jeg glæder mig rigtig meget til !! :)

lørdag den 25. august 2012

Blomsternegle med sten

Jeg fik endelig mine negle-sten hjem .. Så det skulle lige afprøves lidt :) Ja det er jo kun fantasien der sætter grænser :)

Loppefund

Min mor og jeg har i dag været på flere forskellige loppemarkeder .. Vi fik købt nogle fine ting . Det er bare så hyggeligt at gå og kigge på sådan nogle markeder . Og så bliver det ekstra sjovt når kræmmerne er til at forhandle med :)
Jeg fik købt det lille hvide skab , som jeg måske har tænkt mig at bruge som nøgleskab :) Min mor fik købt flere forskellige ting , som fx den lille søde barnevogn og de flotte spejle . Vi fik gjort nogle gode kup :)
Har også taget et billede af vores fine møbel , som står i vores gang . Den har fået en gang ny maling , hvilket gjorde underværker . Der udover er den også blevet ombetrukket . Den er god til at have stående i entréen , når man skal ligge noget fra sig når man kommer hjem , eller kan sætte sig på den for at tage sko på :)
Håber at vejret holder tørt så længe som muligt , da jeg nu vil gå ud og sætte små lanterner op i vores træer , som skal tændes i aften :) Billeder følger senere :)
GOD weekend til jer alle !

søndag den 19. august 2012

På stranden

Var en tur til stranden i dag sammen med min søster . Aldrig har jeg oplevet så mange mennesker ved stranden . Vi kunne ikke finde nogen parkeringsplads , så det endte med at vi måtte parkere 2 km væk og gå . Det var alligevel dejligt med en gåtur , frem og tilbage oven på den lækre is vi fik dernede :)
Lidt mærkeligt at tænke på at jeg i morgen "kun" har to ugers ferie tilbage ! De skal nydes i fulde drag !

Kunstige øjenvipper

Min søster og jeg har i dag sat kunstige øjenvipper på hinanden . Vi har ikke særlig store eller lange øjenvipper i familien , så det gør en stor forskel at få sat vipper på . Billederne taler for sig selv..

 Det færdige resultat : (min søster)


Det var første gang min søster skulle prøve at sætte øjenvipper på , og hun klarede det flot ! Synes resultatet blev super flot ! (Billeder af mig):

lørdag den 18. august 2012

fredag den 17. august 2012

Nye opdagelser

Jeg har i dag været på arbejde i børnehaven . Det er simpelthen et skønt arbejde og et dejligt sted at være . Vi lavede pandekager over bål og hyggede :)
Jeg har fået nye tools hjem til , at lave negle . Jeg glæder mig til at få afprøvet dem her i weekenden :) Og ser hvor det kan bringe neglekunsten hen :)
Jeg har her til eftermiddag leget med mit kamera . Jeg opdagede nogle nye indstillinger på det nemlig :)
God weekend !

Helt vild fedt at man kan lave sit billede om til en tegning , som man kan printe ud og farvelægge :)

Blandede billeder fra dagen i dag:

En lækker sang at begynde weekenden på:


torsdag den 16. august 2012

Torsdag

Jeg har i dag brugt nogle timer på at male min mors arvestykke . Nåede dog kun , at give det grunder , men synes allerede efter første lag , at det pyntede en del ! Synes at skabet er enormt flot ! Glæder mig til at se det færdige resultat !
Jeg modtog i dag , de bøger som jeg har haft lavet og bestilt på nettet , med billeder fra den rejse til Alanya min mor og jeg var på ! Resten af dagen er blevet nydt med stearinlys og med benene oppe , da jeg har fået overbelastet et område ved hoften . Håber snart , at pillerne virker , så jeg kan træne igen ! :)
God torsdag til alle !

mandag den 13. august 2012

søndag den 12. august 2012

Blå negle

I dag har jeg lavet disse fine negle på min søster . Hun har selv valgt farverne . Sødt og anderledes <3

lørdag den 11. august 2012

fredag den 10. august 2012

Opsamling

Ja hvor skal jeg begynde ? :) Har en masse som jeg i dette indlæg , vil have samlet op på . Har ikke lige været så god til at få gjort det i opløbet .. Men det er jo også ferie , og vi når nok det alt sammen :)

Vi har fået pillet vores brændeovn ned , da vi har besluttet os for at vi i stedet vil have en pilleovn , hvilket er meget økonomisk og ikke så stort et arbejde at have . Men det var ikke bare lige , at pille den ned . Så det endte med at Casper måtte save røret over for , at få brændeovnen fri . Til slut satte vi en pose op omkring røret , for at vi ikke skulle få flere besøg af flagermus :)


Mit projekt med mine lanterner , er også langt om længe blevet færdigt . Det var et kæmpe arbejde at skulle lave kæderne til dem , men nøj hvor er jeg også bare blevet glad for resultatet . Det er utroligt hvad perler kan gøre !


Den anden dag gik jeg i gang med at gøre køkkenet rent , fra top til tå . Nåede dog kun halvdelen , hvilket tog hele dagen . Elsker når det er gjort . Fik kørt pyrolyse i ovnen . Er bare så glad for at vi har fået en ovn med pyrolyse . Det er så nemt at rengøre den bagefter ! Jeg fik også ryddet op i vores skuffer , og nu må vi se hvor længe den fine orden holder :)


Casper er også nået utroligt langt med vores nye cykelskur . Han har fået sat skydedøren i , og nu er det stort set færdigt ! Dejligt at vores cykler nu kan stå i tørvejr ! Der skal dog laves et hegn , rundt omkring den grimme vandtønde , hvilken jeg må indrømme er utrolig praktisk at have :)


Til sidst vil jeg fortælle at jeg har læst denne bogen "Hvis jeg kan, kan du også" af Camilla Framnes fra serien "De unge mødre" . Jeg har trofast fuldt med i serien fra begyndelsen og glæder mig som et lille barn til at der starter nye afsnit den 14. august :)  Fik læst bogen på en enkelt dag (og jeg er normalt ikke nogen læsehest). Den var utrolig spændende og meget motiverende at læse . Bogen handler om hendes liv , lige fra barn til voksen , og om hendes utrolig flotte vægttab . Kan bestemt anbefale , at læse den !
Vovserne nyder , at ligge på terrassen og slikke sol !
God weekend til jer alle !

lørdag den 4. august 2012

Lørdag

Jeg har i dag nået at lave en del ting . Min mor og jeg startede dagen med at tage en tur til Karrebæksminde for at se på det kræmmermarked som de havde dernede , men det var så skuffende som noget kunne være . Jeg har fået malet vores møbel som står i vores entre , endnu en gang . Det gik nemlig ikke så godt første gang .. Derefter fik jeg vasket min cykel , som i torsdags havde fået lavet service nede hos cykelhandleren . Fin blev den ! Der blev også tid til en morfar :) Det var skøønt ! Her til aften var min søster, mine forældre, vores naboer og alle vovserne en tur til standen , hvor de kunne få lov til at bade . Bella er en kæmpe vandhund , så hun var i vander non-stop i 1½ time ! :) Fik taget billeder af endnu en solnedgang .. Nu er vovserne gået i deres hundekurve - trætte - så mon ikke jeg også skulle hoppe i seng :)
God aften til jer alle !


fredag den 3. august 2012

Kamera-udflugt

Jeg var den anden dag oppe på munkebakken for at lege lidt med mit kamera . Det blev til 300 billeder på en lille time . Elsker billeder af solnedgange , og det var der rig mulighed for at tage billeder af deroppe , da de har et tårn deroppe . Dermed kan man komme godt op i højden og få udsigten over Næstved by . Her er lidt billeder fra den aften: