søndag den 30. september 2012

Loppefund

Jeg har i dag været på loppemarked sammen med min søster og mor . Jeg fandt to ting som jeg bare måtte eje , hvorimod min mor fandt en heeel masse :) Det er altid dejligt at finde noget man bare må eje :)
Den ene ting er denne bogholder , som kan bruges på mange forskellige måder:

Den anden ting var dette hjerte , hvor der kan være et fyrfadslys i . Glæder mig til at se den i aften med lys i:

I forgårds kom min søde kæreste hjem med den smukkeste buket blomster ! Jeg elsker blomster , men er ikke så god til at holde dem i live :) Smukke er de:




lørdag den 29. september 2012

Dejlig lørdag

I dag har jeg fået lavet gele-negle :) Valget blev med lilla glimmer . Er jo helt fjollet med den farve :)

En ny dag og et par sko mere fra samlingen . Disse stiletter er købt for ca. et år siden . Gik forbi en butik , som jeg ellers nægter at handle i , og måtte bare eje dem ! De passer til stort set alt tøj , da der er alle slags farver glimmer på skoen :)


fredag den 28. september 2012

Sko

De fleste ved at jeg elsssssker sko ! :) Jeg er jo en pige .. Derfor har jeg en del . Faktisk mange . Den anden dag gik jeg på opdagelse i kasserne hvor de ligger i , og opdagede en masse jeg havde glemt at jeg har . 
Jeg fik den skøre ide at tage billeder af nogle af dem og dele dem med jer her på bloggen :)
I dag er det disse flotte stiletter , som jeg købte i sommers da jeg var i Alanya med min mor . Skoen er meget klassisk og utrolig behagelig at have på , taget i betragtning af at det er en stilet :) Er super glad for dem , så det er bare med at finde en lejlighed til at tage dem på :)


Her til morgen fandt jeg en lille mariehøne , som var i færd med at tage en svømmetur i vovsernes vandskål , som står udenfor :) Til sidst måtte den reddes op af vandet og så fløj den op til gud og bad om godt vejr :)

God weekend til jer alle !

onsdag den 26. september 2012

Nyt produkt

Købte i går , en ny neglelak . En super lækker farve ! Jeg har aldrig set mærket før , så glæder mig til at prøve det af , og se om det er noget værd . Denne neglelak har et tykt børste i hovedet , hvilket skulle gøre det nemmere at ligge et pæn - ensartede lag .

I dag har pigerne og jeg været i børnehave og lave et projekt , i forbindelse med vores eksamensopgave . Det gik super godt ! Resten af dagen skal jeg skrive lidt videre på opgaven og i aften skal jeg op og træne med familien <3
Da det regner konstant , hygger vovserne i deres stol . Og selvfølgelig skal de ligge deroppe begge to , på en gang :)


mandag den 24. september 2012

Roser

Har i dag taget billeder af de flotte roser jeg fik den anden dag , af min mor <3
God mandag !









søndag den 23. september 2012

Klar - Parat - START !

SÅ er eksamens skrivningen skudt rigtigt i gang ! Selvom det ikke er det sjoveste , at bruge sin søndag formiddag og eftermiddag på , så er det en dejlig følelse , at endelig kunne gå i gang med at skrive på opgaven , efter en lang uge med stillingtagen til hvad vi skulle skrive om , og hvordan problemformuleringen skulle lyde! Jeg har i dag slået mig ned på hele vores spisebord , for at skrive lidt på opgaven . Har sørget for , at gøre det så hyggeligt og så lækkert som muligt . Med mine nye læsebriller og god musik i ørerne fra de fantastiske høretelefoner jeg har , går det som en leg ! :)
Jeg glæder mig til senere på dagen , hvor vi skal fejre min skønne mor , som fylder år på tirsdag <3

Jeg laver selvfølgelig opgave med stil: med flotte nylakeret negle og en lille smagsprøve på Line's lækre hjemmelavede romkugler :

torsdag den 20. september 2012

fredag den 14. september 2012

Brilleabe

Ja så skete det . Jeg er blevet til en brilleabe . Jeg fik lavet en synstest i tirsdag der viste at jeg havde brug for en del mere styrke end jeg havde i mine forrige læsebriller , OG at jeg så også har bygningsfejl .. Så jeg bestilte samme dag to sæt briller - det ene par med glidende overgang med læsefelt og et par læsebriller . Stellene ligner hinanden en del , den ene par er brune og det andet er sort .
Allerede i morges modtog jeg en sms om , at de allerede var kommet hjem ! Det er super rart at jeg allerede har fået dem , for vi begynder som sagt at skrive opgave i næste uge , så kommer til at bruge meget tid foran bøgerne og skærmen . Det er bare så rart , at have dem på , men man skal lige vende sig til at gå med dem og se sig selv med briller på .
Et lille klip til at gå på weekend på , fra min YNGLINGS reklame ! :D

torsdag den 13. september 2012

Travhed

Så er eksamens-perioden begyndt og jeg synes jeg har en del at se til hele tiden . Og så hjælper det ikke med alle de ting jeg går og rager til mig ! :) Jeg måtte i morges til lægen , fordi jeg havde fået en allergisk reaktion af et stik på foden som havde bredt sig utroligt meget . Jeg kunne næste ikke have sko på . Så nu er jeg også i behandling for det :) 
I næste uge begynde jeg på eksamens-skrivning , hvilket varer de næste 6 uger , og som afsluttes med en individuel mundtlig prøve . Skal nok blive spændende og samtidig helt vild nervepirrende ! Jeg er nemlig ikke særlig god til at ligge det fra mig når jeg først er gået i gang ! I morgen skal jeg mødes med pigerne , og så skal vi have fundet ud af , hvad vi skal skrive om . 
Jeg har i dag , endelig , modtaget pensler til neglelak fra Chinatown . Dejligt ! Så skal der leges ! :)
I går havde vi for første gang , gang i vores nye pilleovn ! Jeg er sikker på at det er en investering som vi bliver super glade for , i det lange løb ! OG man kan sagtens stadig stå foran den og varme sig , ligesom med en brændeovn ! SKØNNO :)

Faldt lige over nogle gamle billeder/videooptagelser jeg havde på en gammel telefon, af Bella og Fie ! :) Husker tilbage på den skønne tid da , de ikke var så gamle:

 
Fies første dag hjemme hos os - 2009

 
 Bella sover på sofaen - 2010

lørdag den 8. september 2012

Tourettes

Ja hvad er Tourettes syndrom? Jeg har før hørt om det , men jeg havde aldrig set det med mine egne øjne , før i går aftes . Kanal 4 sendte i går aftes en dokumentar om dette syndrom . 
Hvis det skal beskrives helt korrekt går det ud på: (fra wikipedia.dk)
"Tourettes syndrom er en organisk neurobiologisk lidelse, der er karakteriseret ved flere forskelligartede motoriske tics (ufrivillige muskelbevægelser), et eller flere vokale tics (utilsigtede lyde eller ord) eller sensoriske tics (ufrivillige indre sansemæssige oplevelser)."
Jeg har desværre ikke kunne finde et klip fra dokumentaren jeg så i går , men fandt et godt klip på youtube , som viser hvad syndromet kan have af betydning:
 
Selvfølgelig er det meget individuelt , hvilke tics og hvor tit de opstår .
Denne dokumentar som jeg så i går , fik mig til at tænke over hvor heldig jeg er , idet at jeg fejler noget . Jeg glemmer tit og ofte , at sætte pris på hvor godt jeg har det . Mange (inklusiv mig selv) tager det for givet , at de har det så godt som de har . Synes det er rart , at blive mindet om det engang imellem !
Så mit weekend budskab er: husk at tænk over , hvor godt du har det !
God weekend til jer alle !

torsdag den 6. september 2012

Torsdag

Så har jeg allerede gået en uge siden jeg havde ferie . Tiden går lige pludseligt stærkt når man hele tiden har noget at se til :)
Vi har i dag fået vores nye pilleovn hjem ! Glæder mig til at få den på plads der hvor den skal stå , men der er lige et stykke vej endnu :) Det bliver så lækkert at vi fremover bare skal fylde piller på og så kører den af sig selv ! Selvfølgelig kommer jeg til at savne den lækre varme , som da vi havde brændeovnen !
Casper og jeg fik i mandags massage herhjemme . Det gjorde godt nok ondt synes jeg , men jeg tænke at "det skal gøre ondt før det gør godt" . Mennn det gjorde for ondt til at det var godt , da jeg om morgenen var gul og blå over hele ryggen . Jeg havde også smadder ondt de efterfølgende dage , men i dag har jeg ikke længere så ondt . Må vist snakke med ham om at han ikke skal tage så hårdt fat næste gang ! 

Den anden dag fik jeg lavet disse fine negle på min selv:

God aften til jer alle :)

søndag den 2. september 2012

Tilbageblik

Det har været en spændende uge , hvor jeg har brugt meget tid på at fotografere og dygtiggøre mig i forhold til det . Det er blevet til en stor hobby for mig , hvilket jeg før jeg anskaffede mig kameraet , ikke havde regnet med ! Jeg synes det er fedt at have fundet den passion og elsker at bruge tiden på at dygtiggøre mig ! I torsdags havde jeg en fotoshoot med min venindes franske bulldog - Lilo . En sjov og udfordrende opgave . Billederne blev super gode ! Fredag var jeg på foto-tur med Eline , hvor to tog ud i herlufsholm skoven for at fotografere . 
I går holdte jeg en lille fridag fra kameraet . Vi var til børnefødselsdag om aftenen , og aftenen fløj afsted , da vi var i godt selskab :) Vi fik lækkert mad og der var blevet lavet en fin kage (Cars kage) , som smagte MUMS :)
I dag var jeg på den igen .. Jeg har været ude for at optage , ved mine forældres limousiner . Jeg skal stå for at lave en demonstrations-video af deres limousiner som skal ligges på deres hjemmeside . Et spændende projekt , som kommer til at tage tid ! Her er lidt billeder fra i dags optagelser:

Mine 10 ugers sommerferie , synger på sidste vers . Jeg starter i skole igen i morgen . Så noget af dagen i dag har også gået med, at forberede mig på den kommende eksamenstid . Jeg har fået printet papirer ud som skal bruges , læs lektier og pakket tasken :) Det bliver nu meget rart at komme igang igen , men kunne da sagtens bruge 10 uger mere :P
Jeg har fået Casper til at sætte det nøgleskab op som jeg købte på loppemarked sidste weekend , og hvor er det bare fint , som det hænger der :)
Mine øjenvipper , som jeg fik påsat for 2 uger siden holder stadig fint ! Jeg skal dog i aften , have lavet en lille opfyldning , så de kan holde lidt længere :) Jeg elsker sådan at kunne stå op om morgenen og ikke skal ligge den helt store krigsmaling ! :)

Jeg lovede for laaaang tid siden at ligge nogle billeder her , af mine små lanterner som jeg har hængt op nede i træerne i vores have , så her er de: