fredag den 30. november 2012

En hyggelig aften

Casper og jeg har i dag fået denne flotte juledekoration af min mutti . Hun er selv kunstneren bag (: Er bare så glad for den ! Glæder mig til at tænde den i morgen tidlig (: På selve lyset er der skrevet "god jul" med glimmer (:



Her til aften var Casper og jeg nede i byen - sammen med mine forældre - da der var city night . Der var tidligere på dagen blevet tændt lyset på juletræet ! Det var så hyggeligt at gå dernede , med alle de flotte lys ! Tror jeg må derned en anden aften og tage mit gode kamera med (: Det var en hyggelig tur derned og der var heldigvis ikke så mange mennesker som der plejer at være !


Faldt lige over denne gudeskønne KitchenAid maskine ! Ikke nok med at det er en smart maskine , men så er den også lavet i min ynglings farve ! Ærgerligt at den koster så mange penge .. Må bare drømme videre :)

God weekend til jer alle !

torsdag den 29. november 2012

Opfordring !

Har en lille opfordring til mine læsere, som handler om operation mærkning . Hørte om  ,i starten af året og har siden mærket alle vores ting . Det går ud på at man mærker alle sine værdigenstande , enten ved at gravere i dem , eller ved at skrive på dem med en usynlig tus , som man kun kan se når det kommer under UV-lys . Man kan tage på politistationen og låne et graveringssæt som indeholder en maskine til at gravere med , flere forskellige slags tusser som man ikke vil kunne få af igen , mærkater til at sætte på ruderne - ens dør - og på de ting som man har mærket . Når man låner sættet på politistationen får man foræret et lille graveringssæt (se billedet) , som man kan beholde . Sørg for at gravere eller skrive på ting som ikke kan erstattes på genstanden . Fx er det vigtigt at man ikke skriver på batteriet på ens bærbar , da det nemt kan fjernes og erstattes . Ved at gøre dette , har tyven det sværere ved at sælge dine ting videre , hvis der står graveret din navn og evt personnummer . Det vil også gøre det nemmere for politiet at "knalde" tyven , da der er beviser på genstanden at det ikke er tyvens egen . Man kan som sagt gratis låne det sæt som jeg snakker om ! Sørg for at gøre det inden det er for sent !
Jeg har nået en hel masse i dag ! Den følelse er skøn (: Jeg startede dagen med at cykle ud i den anden ende af byen for at komme på ryg-hold . Fik af vide at jeg skal regne med at der går 3 måneder før jeg må træne optimalt igen :( Da jeg havde været det skulle vi samles i vores studiegruppe . Vi var effektive og derfor blev vi tidligere færdige ! Det resulterede i at jeg lige kunne få klaret den sidste julegave ! Fed følelse at man allerede er færdig med det ræs ! Jeg fik postet de julekort som skulle sendes , tjek ! Da jeg kom hjem , lå der to sedler i postkassen om at der er kommet pakker til mig , og så lå der også en enkelt lille pakke i postkassen ! Det er længe ventede post , så glæder mig til at kunne hente resten i morgen ! Resten af dagen er gået med praktiske ting i hjemmet . Så kan der nemlig slappes af på divaen i aften :)

mandag den 26. november 2012

Julegaver og lys

Jeg har efterhånden fået styrjulegaverne til i år . Det er dejligt at have sat sig for hvad , hver enkelt skal have . Jeg har dog langt fra købt dem alle endnu . Men i går fik jeg købt de første to: hundelegetøj til vores vovser . For selvfølgelig skal de også have en enkelt pakke juleaften (:
Jeg har i dag hygget sammen med min mutti , hvor vi fik produceret disse fine lys :

lørdag den 24. november 2012

Opbrugt kvote

Ikke for at være et brokkehoved , men hold da op hvor er jeg træt af at have opbrugt min kvote alle mulige steder ! Den anden dag fik jeg en besked fra mit teleselskab om at jeg snart havde opbrugt al min data for denne måned , og i dag har jeg så også opbrugt min kvote på Spotify , så jeg kan ikke lytte til mere musik denne måned . Pisse irriterende ! Vidste ikke engang at de var en 10 timers kvote på Spotify .. Og jeg er selvfølgelig for nærig til at skulle betale ! Og angående min data på telefonen , så kan jeg slet ikke forstå at jeg har opbrugt den ! Øv også ! Så kan det altså godt se at blive december måned , så jeg kan bruge løs igen ! :)
Jeg har været i rigtig julehumør i dag , da jeg har brugt det meste af dagen på at lave og skrive julekort . De kommer til at blive skrevet færdig her til aften inden jeg skal se Voice , så de ligger klar, parat til 1. december :) Synes det er så hyggeligt med de gode gammeldags julekort . Det der med at sende en mail eller sms , synes jeg er for tamt ! Det er noget helt andet , at man har siddet og brugt tid på at lave et personligt julekort !
I forbindelse med julehumøret fik jeg lige lyst til at lave havregrynskugler :) Det tog sin tid at trille dem alle , men nu står de på køl , for når de er iskolde er de bedst :)
God weekend til jer alle !

torsdag den 22. november 2012

En travl dag

Jeg skulle i dag starte op på et ryghold , så dagen startede med en god cykeltur ud i den anden ende af byen . Min mistanke om at holdet kun ville bestå af ældre mennesker end mig selv , holdte stik ! Men det var en super god time som fløj afsted (: Det var monster hårdt ! Glæder mig til at få trænet min ryg og lænd op så jeg kan få lov til at træne ordentligt igen ! 
Senere på dagen havde jeg en aftale med min søster om , at skulle fylde hendes gelenegle op og reparere lidt på dem . Inden der fik jeg tid til , at selv fylde min egen negl op . Fik lagt ny farve på; lilla . Min søster kom direkte fra træningscentret og var enormt træt , så det endte med at hun faldt i søvn imens jeg var i gang med at lave hendes negle :D Kunne ikke dy mig for at tage dette billede af hende :D
Casper fik den skøre ide at vi skulle ud at spise . Vi tog på Italia , da de altid laver god mad :) Lækkert var det , og vi kunne næsten trille hjem :)
Da vi kom hjem , stod disse fine lys udenfor vores hoveddør . De er fra min mutti ! De er super flotte og inde i det hvide hjerte er der guld glimmer hvilket er lidt svært at se her på billedet ! :) De skal nok få en fin plads i stuen !
God aften til jer alle ! :)

søndag den 18. november 2012

Grå søndag

Jeg har i dag lavet et sæt gele-negle ! I dag tog det "kun" 3 timer og 45 min :) Så det er ny rekord . Er sikker på at jo flere gange jeg gør det , så kommer jeg også under de 3 timer ! Jeg bestilte i går nye varer hjem , som jeg glæder mig til at eksperimentere med :)


Jeg fik endelig også taget mig sammen til at lave forarbejdet , til at lave honninghjerter . Det er en langsommelig proces , da når grunddejen er lavet skal den stå i køleskabet i 14 dage ! Resultatet bliver mægtigt godt , så glæder mig til at skulle smage dem (:

Jeg skulle ellers også have været på en foto-opgave i dag , men vejret var desværre ikke med os ! Glæder mig til at vi finder en ny dato så vi kan få skudt nogle fede billeder ! Det kribler helt i mine finger for at få taget nogle billeder , da det er ved at være længe siden sidst :)
Min næste uge starter med et nyt forløb på studiet , hvilket jeg glæder mig til . Vi skal have faget SKB (sundhed , krop & bevægelse) , hvilket er som at lege gennem hele dagen !
God søndag til jer alle !

lørdag den 17. november 2012

Slap lørdag

Dagen i dag har for mit vedkommende , foregået mest på sofaen (: Det er jo lørdag .. Kunne sagtens have fortaget mig mere praktiske ting , men havde lige brug for at få slappet af ! Her til eftermiddag var jeg i centret med min mor, far og søster . Min søster og jeg faldt for denne lækre strik , som vi begge endte med t købe (: Endnu en søster-ting til samlingen ! Den er super lækker og dejlig varm, købt i H&M .
Glæder mig til at skulle lave et sæt gele-negle i morgen ! Skal nok uploade billeder (:
Husk at nyde livet imens du kan ! Prøver at minde mig selv om det hver dag ! 

God weekend til jer alle !

onsdag den 14. november 2012

Pinke negle (:

Har i dag afprøvet det nye glimmer jeg købte i weekenden (: Har fundet en ny metode, som gør at det ikke tager så lang tid at lave glimmer neglene ! Great ! Er tilhænger af at neglene ikke er al for lange , men det er jo smag og behag (:

søndag den 11. november 2012

På Gavnø

I dag har jeg været på gavnø til julemesse . NØJ med mennesker ! Det var helt vildt så mange der var derude ! Der var mange søde ting , både julesager og almindelige ting . Jeg kom derfra med lidt bolsjer , flødeboller og nyt glimmer til mine gele-negle :) Her til aften skal vi fejre Mortens aften (lidt forsinket) , da jeg var på arbejde i går aftes . Så glæder mig til at spise and og hygge med min skønne familie <3

Her er det glimmer som har indtil videre :) De to lyserøde ude til højre har jeg købt i dag på Gavnø :) Må se om jeg kan finde tid i morgen til at prøve det nye lyserøde glimmer på mig selv (:

Lige en sang til jer som jeg hører konstant for tiden: Medina - Har Du Glemt

lørdag den 10. november 2012

Første sæt gele negle

Jeg har i dag fået lov til at låne min søsters negle , så jeg kunne lave et helt sæt gele negle . Det tog laaaang tid ! Øvelse gør mester ! (: Disse negle er med multi-farvede glimmer ! Tak til min søster som er meget tålmodig <3

torsdag den 8. november 2012

Den første gele-negl !

I dag har jeg eksperimenteret med at lave gele-negle . Jeg har haft købt al udstyret for noget tid siden , men har ikke haft tid og overskud til at gå i gang med det . Havde et par ledige timer i dag , så prøvede at lave en enkelt negl på mig selv . Synes resultatet blev godt , taget i betragtning af at det er første gang nogensinde jeg prøver at lave sådan nogle ! Glæder mig til at jeg en dag skal lave et helt sæt negle !

lørdag den 3. november 2012

Negle-rum

Så fik jeg endelig indrettet min egen neglestue :) Glæder mig til at komme i gang med at eksperimentere ! Jeg har fået købt et nyt bord , som er velegnet til at sidde ved og få lavet negle . Det er dejligt at have det hele stående parat , i stedet for at skulle pakke ud og sammen hver gang !


God weekend til jer alle !