mandag den 31. december 2012

Året der gik

Puh der er sket meget i mit 2012 . Startede bloggen her i februar . Det var et nytårsfortsæt fra 2011 , at jeg ville lave min egen blog og få taget flere billeder . Synes jeg har opfyldt de to fortsæts meget godt ! Glad og tilfreds over det . Jeg synes det er sjovt at sidde denne dag og kigge tilbage , på alle de blog opslag som jeg har lavet i løbet af året . At der er så mange som følger med på min blog , som der gør i dag , havde jeg aldrig drømt om :) Synes det er monster dejligt at der er så mange der følger med ! Tusinde tak til jer , skal der lyde !
I 2012 fik jeg to nye hobbyer: fotografering og at lave negle . Det har udviklet sig , og jeg er glad for at det har udviklet sig som det har gjort . Regner med at dygtiggøre mig endnu mere i det kommende år ! Det må gerne blive til flere fotoshoots og at jeg får mit negleprojekt op at køre !
I forhold tik mit studie , er det også fedt at tænke tilbage og vide at jeg kun har 1 år og 1 måned tilbage , så er jeg færdiguddannet; professions bachelor i pædagogik ! Ja fint skal det lyde . Jeg ved dog , at det næste år , ser ud til at kræve en stor indsats og indeholder en masse opgaver og eksamener ! 
Det ser ud til at mit 2013 kommer til at være et spændende år , med fart over feltet !
I dag har vi været på kasernen med vovserne , så de kunne få brændt noget krudt af sammen med en masse andre vovser ! Det resulterede derefter i , at de begge måtte have et nytårsbad da de kom hjem . Men nu dufter de også dejligt rene :)
Jeg håber sådan at det holder tørt her til aften så jeg kan få afprøvet at tage nogle fyrværkeri.billeder med mit kamera :)
Jeg vil her til slut sige tak for året der er gået , til min familie , venner , bekendte , naboer og ikke mindst alle mine læsere <3 Vi ses på den anden side af 2012 ! :)


lørdag den 29. december 2012

Sikke et gedemarked

De sidste dage har jeg været i centret , for at skulle bytte julegaver for mig selv og for Casper . Sikke et gedemarked , men det ved man jo at det er :) Jeg fik købt mig en ny lækker vinterjakke , for et gavekort jeg havde fået . I går fandt jeg så min nytårskjole :) Elsker den blå farve ! Den sidder rigtig fint på , og så kan man skifte bæltet ud , efter hvad man ønsker ! I dag var jeg igen i centret , sammen med Casper . Han havde et par bukser , som han havde fået i julegave , men som var for lange . Jeg havde været derude med dem selv , en af de andre dage , men de har ikke deres bukser kortere og de giver så heller ikke pengene tilbage , uanset om man har bonen ! Så det endte med at jeg hidsede mig lidt op over for dem i går , da jeg var derinde for anden gang , og så lovede de mig at de ville ligge dem gratis op . Det manglede da også bare ! Køber ALDRIG tøj i SAMS længere ! Dårlig service generelt derinde ! Casper fik shoppet lidt og vi fik købt ind og så var det bare med at komme UD igen :) 
I forhold til de gele negle jeg laver , så sidder dem jeg lavede for over en uge siden , stadig fint på . Men de holder desværre ikke på andre end på mig selv . Meget mystisk ! Så jeg er i gang med at bestille helt nye produkter hjem , som forhåbentligt kan holde på andre end mig selv ..



onsdag den 26. december 2012

2. juledag

Dagen i dag har stået på spisning , ja stort set hele dagen (: Vi startede ud med at fejre Caspers brors 30 års fødselsdag til brunch . Vi var en tur forbi hans hus på vejen hjem , hvor hans venner havde lavet en masse fis og ballade ! Sikke et oprydningsarbejde; dåser alle vegne og i store mængder , 2 gæs , bildæk i hele haven , 2 x campingvogne og 30 olietønder :D Det var noget af et syn ! :D 
Til eftermiddag tog vi over til mine forældre for at spise 2. juledag middag :) Masser og al for meget lækkert mad . Da vi havde spist legede vi pakkeleg , på en lidt anderledes måde - meget underholdende ! :)
I julegave fik jeg fotoudstyr ; en trådløs selvudløser og et stativ ! Glæder mig til at lege med det :)


søndag den 23. december 2012

Juleforberedelse

Casper og jeg har i dag spist morgenmad sammen med med mine forældre og søskende . Vi gav min mor et stort billedlærred med et foto af os tre børn . Hun blev bare så glad ! Casper og jeg fik en Tvilling urtekniv af mine forældre . En rigtig god gave ! Da vi havde spist gik vi i gang med at pynte juletræet . Det var super hyggeligt !


Jeg var en tur nede i byen , for at skulle købe mig en ny negleolie . Valgte en fra Sally Hansen . Den dufter helt vild godt ! Resten af dagen skal gå med at slappe af og hygge , smutte mandler og lave risengrød , som vi i morgen skal lave til risalamande :) Mums ! (:


lørdag den 22. december 2012

22. december

Min dag startede i dag med en dejlig varm hilsen fra en tidligere arbejdskollega , som havde været forbi med et julekort i postkassen . Hans hilsen varmede sådan , og jeg mindes alle de gode timer vi havde sammen den gang . Med hilsnen fulgte der et gavekort til Næstved storcenter . Jeg takker ham mange gange ! Det var en uventet og varmende hilsen ! 
Senere på dagen tog min mor og jeg en tur på kirkegården for at hilse på min bedste , bedstefar og onkel <3 Ville sådan ønske at de stadig var her alle sammen ! Mindede samtidig også min farfar , som gik bort for ikke så længe siden , men hans gravsten ligger desværre i Fredericia
Vi mor og jeg fik bagt jødekager . Sikke et arbejde ! Men vi fik også bagt en masse og de smager 1000 gange bedre end dem man køber !
Jeg har en fast juletradition , som er at se Alene hjemme . Planen var egentlig at jeg skulle se 1'eren i morgen og 2'eren mandag . Men så fandt jeg ud af at de allerede sendte 1'eren i dag ! :) Elsker simpelthen den film !
Glæder mig utrolig meget til i morgen , hvor vi skal spise morgenmad sammen med mine forældre og søskende , og så skal vi sammen pynte juletræ !
God jul til jer alle !

Quote of the Day


torsdag den 20. december 2012

En prøvelse

Jeg har brugt det meste af min dag på at lave negle . Først kom min søster forbi og fik lavet to negle , uden tipper , for det ville jeg gerne afprøve (: Resten af dagen er gået med at lave negle på mig selv . Jeg nåede kun at lave på min højre hånd . Skulle bruge min venstre hånd (spadser hånden) til at lave dem med , og det var noget af en prøvelse . I morgen må jeg lave den anden hånd (: Resultatet kan i se herunder : (min søsters negl til højre , mine negle til venstre)

Quote of the Day


mandag den 17. december 2012

A Wish

Har fundet et billede af en piercing som jeg er ellevild med ! Har i dag fundet ud af at det hedder en "rock" piercing . Jeg må på nettet og lede efter det smykke som man kan se på billedet ! Håber sådan at jeg finder det smykke , for så skal jeg helt sikkert have lavet sådan en :)

lørdag den 15. december 2012

Vil bare så gerne

Jeg vil bare så gerne snart i gang med at lave en MASSE gele negle . Har efterhånden fået en del henvendelser fra folk der gerne vil have lavet dem af mig ... og jeg vil så gerne !! Men det forholder sig sådan at jeg pt , er ved at finde ud af hvilke produkter jeg kan være tilfreds med at bruge . Jeg vil være sikker på at det er noget af en ok kvalitet ! Jeg har derfor lavet et sæt negle på min naboes negle , for at teste de nye produkter (: Jeg går også med overvejelsen om , at lave et sæt på mig selv og håbe på at det holder fint , så jeg kan komme i gang ! I dag blev det til sort glimmer med sølv glimmer kant :)

Jeg fik en lækker bagebog af min nabo , som tak for at lave hendes negle ! Super lækker bog som jeg må i gang med at prøve opskrifter af (: I dag skete det endeligt , at jeg fik strøm til min julestjerne som har hægt uden lys i , hele december ! Den lyser hele vores stue op :) Det går super godt med vovsernes nye seler ! De kan klart anbefales !

Her en af mine ynglingssange i øjeblikket:

God weekend til jer alle !

onsdag den 12. december 2012

Nye ting

Jeg har i dag fået taget resterne af mit gamle tandsmykke og fået sat et nyt på . Det er et stykke tid siden af stenen faldt af og jeg knaste den da jeg spiste aftensmad . I dag reklamerede de med , at få det lavet til halv pris , og så var det med at slå til (: Har haft tandsmykke de sidste 6-7 år , så det er helt forkert når den så falder af (:

Jeg havde i lørdags bestilt nye seler til vovserne og de kom hjem i dag :) Glæder mig til at afprøve dem i morgen tidlig . Til selerne har vi købt labels til hver af dem - på Fies står der "Queen" og på Bellas står der "out of control" :) Kom også til at købe et par støvler i dag . Eller købe og købe .. Havde den anden dag vundet i en konkurrence , hvor jeg havde vundet et gavekort til Næstved City , så støvlerne blev betalt med det (:


Bodum

Elsker Bodums produkter ! Jeg har desværre ikke så mange af deres produkter (endnu) . Det er noget som jeg efterhånden , er begyndt at samle på . Jeg fik elpiskeren i grøn i fødselsdagsgave og her til jul ønsker jeg mig en masse ting derfra . En af de sidste nye ting som jeg ønsker mig vældig meget , er deres nye elkedel :




Den ser bare så super smart ud , men er desværre rimelig dyr , af være en elkedel . 1000 kr. koster denne smarte elkedel . 



lørdag den 8. december 2012

Eksperimenter

Jeg har i dag lavet lidt eksperimenter med min søsters negle i dag . Jeg har fået nye produkter hjem , siden jeg lavede på hende sidst , og skal nu se om det holder bedre .. Krydser sådan finger (: I forbindelse med at vi lavede negle , fik jeg sat øjenvipper på af min søster ! Lækkert ! 
God weekend til jer alle !

torsdag den 6. december 2012

Sne

Hvor er det bare flot vejr i dag ! Kunne ikke dy mig for at tage kameraet med en tur ud og tage lidt billeder af sneen og vovserne :) I dag har jeg fået pudset vinduer både indenfor og udenfor , så nu skinner ruderne og jeg kan se sneen skinner ind igen :P God torsdag til jer alle ! :)

tirsdag den 4. december 2012

En hyggelig dag

Bella og jeg startede dagen i dag med at skrabe sne i indkørslen sammen (: Samarbejdet var lidt besværligt , da Bella bare ville spise sneen :) Men hyggeligt var det ..

Fortorvet behøvede jeg ikke skrabe , for da jeg kom ud til morgen havde den søde vicevært , lige kørt en tur og havde klaret det for mig ! Virkeligt sødt af ham ! Så skal en af dagene ud for at købe noget lækkert , så jeg kan give ham en kurv som tak , for at han gider !
Da jeg havde fået skrabet sne , kørte jeg ud til Eline , for vi skulle mødes i studiegruppen for at få det sidste på plads til vores fremlæggelse i morgen . Eline havde bagt kardemomme boller til os , og jeg havde kakao og flødeskum med (: Var så hyggeligt ! Efter det tog min mor , søster og jeg ned i byen for at spise middagsmad ! Her til aften har jeg betrukket mine honninghjerter med chokolade . Glæder mig til at smage det færdige resultat !

søndag den 2. december 2012

Kan der være nisser?

Kan der være nisser ? Eller kan der IKKE være nisser ? (Jonatan Spang - Familie (comedy show) 
ELSKER simpelthen når han siger de sætninger i hans show ! Kan desværre ikke finde et klip på YouTube , men her er et andet lille klip fra samme show , som også er hylende skægt:


I dag har jeg fået pyntet op til jul . Dog har vi ikke så forfærdeligt meget julepynt . Men lidt skal også have ret :) Ellers har jeg hygget til morgen med tændt stearin lys og kigget på den flotte sne der var faldet i løbet af natten !

Senere på dagen fik jeg bagt starten på det der bliver til honning hjerter/træer/stjerner/klokker ! Det stank mildest talt i hele hytten . I en af de kommende dage skal de betrækkes med lækker chokolade (:


Her til aften nåede jeg lige at lave to nye gele negle på mig selv . Har fået nye produkter hjem så de skulle selvfølgelig afprøves:


lørdag den 1. december 2012

Foto shoot på stationen

Har i dag været på foto shoot . Og endnu engang var min søster sød at stille op foran kameraet :) Det er dejligt at jeg kan få lov til at låne hende , og samtidig er hun bare så god foran kameraet ! 
Her er lidt billeder fra shooten i dag :

Her ser i så mig , i den mærkeligste stilling :D Men billederne blev gode: