tirsdag den 26. februar 2013

Forår - kom kom

Jeg har i dag været i skole . Det var rart med et lille afbræk , selvom det går godt i praktikken . Efter skole var jeg en tur i byen med mutti <3 Det har været dejligt vejr i dag . Solen manglede bare at kigge lidt frem og så ville forårs følelsen være fuldendt ! Det gode vejr bagte mig ud i haven med mit kamera :) Det har ligget lidt hen , her på det sidste , så det var rart at fotografere lidt igen :) Synes jeg trængte til et nyt profilbillede , så fik også taget lidt portræt billeder af mig selv :)
Her er lidt af de billeder som jeg tog i dag:







Her til sidst , et godt stykke musik som jeg hører en del for tiden: 
Basim & Line - Brænder inde



søndag den 24. februar 2013

Rengøringsvanvid

Jeg har brugt det meste af dagen på at gøre rent i hele hytten . Nu stråler (næsten) alt ! Ja man kan jo blive ved med at gøre rent , uden at blive hel færdig .. Fik rengjort vores køleskab , hvilket tog halvanden time !!! Det var godt nok også blevet ulækkert ! Jeg fik også ryddet op i vores køkkenskabe , hvilket resulterede i en hel fyldt skraldespand fuld at gamle/ubrugelige ting og sager ! Det er altid dejligt at få ryddet op !

Jeg har i dag taget min søsters gele negle af . Hun har haft negle på længe så nu trængte de til at få en pause :) Fik i den forbindelse , mulighed for at afprøve mit nye velvet pulver ! Det er sådan noget plys pulver som man kan både få på sine egne negle , men også på gele negle ..


lørdag den 23. februar 2013

Hjerteprojekt

Jeg har i dag endelig fået taget mig sammen til , at lave mit hjerteprojekt færdigt ! Havde set ideen på nettet og synes det ville passe fint til min bare væg nede i min salon :) Så frem med limpistol og musik i ørerne og så bare derud ad .

Her er hvordan væggen så ud før:

Her er det endelige resultat :


onsdag den 20. februar 2013

Fabulous

Har haft en super god dag ! Det går godt i praktikken og det er et godt sted jeg er landet ! Havde tjansen som udevagt i dag ! To timer i stiv kuling ! Var så heldig at jeg kunne låne en flyverdragt som var dejlig varm .. Ja og vesten .. Den gav jo lige det sidste pift ! Øm var jeg ! Nogle af børnene og en af de voksne kunne ikke kende mig i den mundering :D Det vigtigste var jo at jeg kunne holde varmen ! Nåede kun lige at vende hjem , før at jeg skulle afsted igen . Min lille bitte (som han altid vil være i min verden) lillebror fylder 21 år i dag , så vi var blevet inviteret ud at spise ! Han var ikke så glad for opmærksomheden i forbindelse med fyrværkeriet og fødselsdagssangen , men sjovt var det :D Det var en super hyggelig aften i skønt selskab med familien <3

Jeg har allerede modtaget de varer jeg bestilte i går ! Lækkert med sådan en hurtig service ! Jeg fik fyldt en masse basis-varer op og fik disse tre nye varer . Husk at jeg laver gele negle til 200 kr. !


søndag den 17. februar 2013

Dagen i dag

Jeg har i dag brugt min formiddag på , at lave negle på mig selv :) Det er altid lækkert at få fine nye negle :) Foråret titter lidt frem i vores have ! Glæder mig til , at det på et tidspunkt , bliver varmere ! Er som de flest , efterhånden træt af kulde og sjap ! Har været oppe at træne med mutti og vati og så har den stået på afslapning på sofaen med vovserne :)

Her er to af mine negle før og efter at jeg har taget gele neglene af :

Her er billeder af det sæt negle jeg har lavet på mig selv ; champagne farvede glimmer :

fredag den 15. februar 2013

Hvid tattoo

Min første ide om den første tatovering jeg ville have , var at den skulle være hvid . Jeg ville gerne have pige tegnet bag øret . Den ide kom jeg heldigvis fra , og min første tatovering blev mit navn på foden , med sort blæk . Ideen om en hvid tattoo , har dog aldrig forladt mig . Fandt disse to ekstrem flotte hvide tatoveringer i dag ! Blev vist lidt forelsket ! :)


Jeg har været ved susåen i dag , for at tage lidt billeder , af de flotte istapper som er dernede . Det er desværre blevet tøvejr i dag , så de forsvinder stille og roligt ! Her er et lille resume af hvad det blev til i dag :







torsdag den 14. februar 2013

Min dag

Jeg har i dag været i biografen med SFO'en . Vi så "Otto er et næsehorn" . Det var nu en meget sød film , men synes ikke den levede op til nutiden . Der blev brugt et meget forældet sprog , og deres mundbevægelser passede ikke med det der blev sagt . Det var en hyggelig tur og det var dejligt at komme lidt ud ! I morgen skal jeg være med til at lave mad til børnene - det skal nok komme til at gå godt :P Hi hi . 
Casper , mine søskende og jeg er blevet inviteret , til at komme ind og se Cirkus Revyen , af mine forældre . I dag blev der bestilt biletter , og nøj hvor jeg glæder mig til en familie-hygge-dag !
Jeg har her til aften smækket en koldt-hævet dej sammen , som skal stå natten over og så er der lækre boller i morgen :) Fie skal så tæt på som muligt , så hun ligger helt oven på tastaturet , imens jeg skal skrive her på bloggen :P
I må alle have en god Valentins-aften ! :)


mandag den 11. februar 2013

Tyrkisk bad

Min mor , søster og jeg har som sagt været i tyrkisk bad i Holbæk . Det er fast tradition at vi tøser tager derop en gang om året , helst om vinteren.
Her er lidt billeder af den smukke fjord , som kurbadet ligger ud til:

Det har været en super lækker dag , og vi afsluttede dagen med at gå ud og spise sammen <3
Her er lidt flere billeder fra dagens tur :

Og her en lille video fra kurbadet :

Vinterferie

.. NOT ! Jeg har ikke ferie i denne uge ! Øv bøv ! Men har taget en fridag i dag , da jeg skal til Holbæk i tyrkisk bad , sammen med min mor og søster ! Glæder mig heeelt vildt ! :) Det er en fast tradition , at vi tager af sted os tre tøser , her i vinterhalvåret . 
Hvis man vil se billeder derfra nu , er hjemmesiden : http://www.sidesporet.dk/tyrkiskbad 
Vi skal op og sidde i varm kar , udendørs og kigge ud over Holbæk fjord , og havde 50 min. tyrkisk massage :) Skal nok ligge lidt af mine egne billeder op i aften ! 
I går var vi ovre og blev budt på mad hos Morten og Nanet . De har lige fået en lille hundehvalp (Walter) , hvilket var lige noget for Bella . En ny legekammerat :) Fie troede som sædvanligt at hun er en lille skødehund , så hun kravlede lige så let op hos morten og sad der og hyggede :D
Synes at Fie fælder helt vildt for tiden , så i går fik hun en tur med børsten , hvilket resulterede i at jeg fyldte en halv pose med hendes hår ! Man skulle ikke tro at hun havde mere pels tilbage på kroppen bagefter ! 
Har fået lånt nogle bøger til praktikken , så jeg ved godt hvad fritiden skal bruges på ...




Jeg fik lavet dette sæt negle her i weekenden: (med tipper)



onsdag den 6. februar 2013

Sorry

Sorry , at jeg har været lidt fraværende i denne uge , her på bloggen .  Jeg er som sagt begyndt i praktik , og det kræver en del tid og energi , her i opstartsfasen . Selvom det ikke er særlig mange timer jeg er afsted på job , er jeg helt bombet når jeg kommer hjem . Har lige 70 børn , samt x antal kollegaer som jeg skal lære at kende ! :) Fordelen ved at jeg møder så sent som jeg gør , er at jeg nu har mulighed for , at få trænet om formiddagen engang imellem :) Det er dejligt , for der er ikke så mange i træningscentret om formiddagen ! Der udover har jeg 3-4 km til arbejde , så jeg får nu dagligt cyklet en del , hvilket er rigtigt rart .. Når det altså er tørvejr :P 
Jeg faldt lige over disse søde portioner risengrød i Netto , i dag ! Kunne ikke stå for dem , så måtte lige have sådan to :) Det er perfekt til en gang frokost ! :) 
I morgen står dagen på at holde fastelavn , i SFO'en . Da jeg ikke har haft tid til at forberede mig på det , må det blive til et par knurhår og sort tøj :)
Nu vil jeg spise lidt aftensmad og så er det afsted til træning sammen med mutti, far og søster <3

 

søndag den 3. februar 2013

En dejlig søndag

Min dag startede med en spinnings time sammen med min dejlige lillesøster <3 Derefter fik vi fyldt hendes gelenegle op . Var lige et smut ovre hos mine forældre og da jeg gik forbi min brors værelse hvor døren stod åbent (han var ikke hjemme) , fik jeg øje på et billede på hans reol . Det er et billede som jeg gav ham , til hans konfirmation (for mere end 6 år siden) . Det er et billede af mig selv , og det skulle han dengang have , hvis han savnede mig for meget når jeg ikke var hjemme :D Det varmede på en hel speciel måde , at se at han stadig har det billede stående <3
Opdagede i dag at det pipler frem med erantis og vintergækker ude i vores have ! Glæder mig til at se hvor mange der kommer ! :)
Nu er jeg i gang med at se Borgen , på DR1 . Havde fra seriens begyndelse ikke regnet med at det var noget for mig , da jeg ikke synes politik er det mest spændende . Den har alligevel fanget mig og jeg har nu fulgt med i alle episoderne :)

Her er lige nogle før-efter billeder af den opfyldning som jeg har lavet på min søsters negle i dag: