søndag den 26. maj 2013

En sjov dag

Havde i dag en stand på Affald + , som afholdte Store Genbrugsdag ! Det var meget vådt , idet at vi startede med at stå udenfor . Efter noget tid fik vi lov til at rykke indenfor , og så var det med at være hurtig , for der var ikke plads til alle indenfor :) Fik tjent lidt penge og resten er blevet sat til salg på facebook :)

Fik kun handlet lidt , da jeg skulle passe min stand :) Det blev til lidt nyt tøj :)

Mere tøj , som jeg fik gratis derude :


lørdag den 25. maj 2013

Produktiv lørdag

Har sørme nået mange ting i dag !! Det er så dejligt når man ser tilbage på sådan en dag . Jeg fik endelig taget mig sammen til at få købt et nyt filter til vores støvsuger . Det er som om man har fået ny støvsuger efter jeg fik skiftet det ! Sikke den suger :) 
Ellers har jeg brugt dagen på forberedelser til i morgen , hvor jeg har en loppe-stand på Næstved Genbrugsstation . Der er Store Genbrugsdag , og der har været mange forberedelser for at få det hele på plads med alle de ting som jeg skal have med :) Min mor og jeg fyldte en kæmpe trailer med alle vores ting :) Så håber der kommer masser af mennesker , så vi ikke skal have det hele med hjem igen :)
I tirsdags var jeg med arbejdet , i Lejre . Det er der hvor billedet nederst til venstre stammer fra . Det var en super hyggelig tur , med nogle sjove oplevelser ! Tegningen i midten , er en jeg har fået fra en pige i SFO'en . Synes den er så sød :)
Men husk . Jer der har tid og lyst i morgen kl. 10-14 , kom forbi og gør en god handel og få en gratis pølse og øl :)

mandag den 20. maj 2013

Rolig mandag

Vejret har været fantastisk . Casper og jeg har været i haven . Jeg har fået pakket det sidste sammen til på søndag , når jeg skal stå på loppemarked ! Er spændt på om jeg kan få plads til det hele :) Håber og krydser finger for godt og ikke mindst tørvejr på søndag ! 
Jeg er i dag startet på at bruge www.madlog.dk . Nu skal der skæres nogle kilo af :) Håber på at jeg kan holde motivationen ! Den anden dag smagte jeg noget skyr ovre hos min mor , som jeg blev helt tosset med ! Det er i nogle praktiske emballager , hvilket gør det nemt at have med på farten :) Prisen er dog ikke så sjov , 10 kr stykket . Køleskabet blev fyldt op , så nu er der til et stykke tid :)
Her til aften var vi på stranden sammen med mine forældre og deres vovse :) Vi fik en god is og vovserne fik lov til at bade :)
Det har været dejligt med en ekstra fridag !

Store genbrugsdag i Næstved , hvor jeg har en stand med meget billige varer !!

lørdag den 18. maj 2013

Skøn lørdag

Husk at den 26. maj er der store genbrugsdag på genbrugspladsen ! Jeg har en stand derude denne dag og har utrolig mange ting , alt fra sko til fade , til MEGET billige penge !! Det er fra 10-14 ..
Her er lidt billeder jeg fik taget i dag :








fredag den 17. maj 2013

Fredag

Jeg modtog i dag to stk. special lakker , som jeg havde bestilt i forgårs .. Den ene hedder chokolilla og den anden hedder rosa . Men synes på ingen måde at den er rosa ! Øv øv ! Disse lakker kan holde 2-5 uger ! Havde i forvejen en i pink , så mine tær fik en omgang :) 
Har købt mig ny kalender i dag , så skal til at have skrevet alt over i den nye ! 
Dejligt at have lang weekend , idet at vi har fri mandag ! Håber på dejligt vejr

torsdag den 16. maj 2013

Sommer

Det har været skønt vejr i dag . Det gav anledning til at finde sommertøjet frem som har været gemt væk i godt et år :) Fandt en t-shirt , nederst i bunken , som jeg købte sidste år , hvor jeg var i Tyrkiet med min mutti . Har aldrig haft den på :) Men nu var vejret endelig til det . Har været på indkald i dag , hvilket var total spild af tid . Vi skulle spille hockey , hvilket vi har gjort 1000 gange før ! På vej i toget hjem fra Vordingborg , fik jeg flettet håret af Majo , som er så dygtig til det der ! :) 

søndag den 12. maj 2013

Mors dag

Det har været mors dag i dag . Det gav mig anledning til at kigge lidt billeder igennem , som minder mig om min mor . Min mor er et af de mennesker , som betyder allermest for mig . Ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden hende ! Hun er der for mig gennem tykt og tyndt <3 Hun gav mig hue på da jeg blev student , sidste år var vi i Tyrkiet sammen i en uge - det er bare to af de mange gode minder jeg har med hende <3 
7 oktober 2011 fik jeg lavet den tatovering som er afbilledet - den symboliserer min mor og jeg og det forhold vi har til hinanden . Vi elsker begge blomsten orkide så derfor blev det denne blomst <3 Har VERDENS bedste mor der findes <3

Var i dag oppe og træne med min far , gav den max gas og forbrændte 831 kcal på en time ! Fedt ! Her til eftermiddag gik jeg i gang med at finde ting frem , som jeg skal sælge den 26. maj , hvor jeg har en stand på genbrugspladsen . Glæder mig meget til den dag og håber på at jeg får solgt en masse !!

torsdag den 9. maj 2013

Konfirmationsbilleder

Jeg var i dag i kirke , for at se tre piger som jeg kender , blive konfirmeret . Det gav anledning til at hive kameraet med og fik taget en masse billeder :) Her er et lille uddrag af dem jeg tog . Der ligger flere på min facebook side : Michelle Vinston Photography










tirsdag den 7. maj 2013

Skøn tirsdag

Vejret er skønt , pølsehornene er ved at være færdige i ovnen og jeg har lige fået besked om , at mine nye briller er kommet hjem :) Jamen så kan livet da ikke blive meget bedre . Måtte lige hive kameraet frem , da mine tulipaner er sprunget ud og står så flot ! Vovserne kom også lige med på et par billeder :)
GO tirsdag til jer alle !!





lørdag den 4. maj 2013

Update på ugen der gik

Er ked af , at jeg ikke er bedre til at skrive herinde i løbet af ugen . Jeg har bare så travlt for tiden :) Må se om jeg kan oppe mig lidt ! Det går bare super i min praktik og tiden flyver bare afsted ! Tænkt ; nu er der kun 9 måneder til at jeg er færdig med min uddannelse ! Lækkert !

Jeg bestilte varer hjem fredag i sidste uge , og havde allerede mine varer tirsdag ! Skønt med hurtig levering ! Det betød så , at jeg brugte hele tirsdag aften på at eksperimentere :P

Det endte ud med at jeg lavede disse negle på mig selv . Franske negle med hvide tipper og et par sten . 

Jeg har fået købt mig en donut svamp til mit hår , som er så moderne for tiden . Prøvede den , den anden dag . Øvelse gør mester ! :) Jeg var til optikeren torsdag og fik lavet synsprøve , da jeg syntes at der var nogle ting der drillede mere end normalt . Testen viste at mit syn var blevet 0,25 værre og at jeg ikke behøvede nye læsebriller . Dog rådede hun mig til at bruge mit ene sæt briller hele tiden , som har glidende overgang . Så nu skal jeg til at vende mig til at have briller på hele tiden ! Det er en udfordring , og man bliver godt nok træt i hovedet her i starten ! Jeg bestilte et sæt nye briller hjem i går , da de kørte tilbud med at når man havde købt en synsprøve , kunne man få et par gratis briller ! (Louis Nielsen
I løbet af ugen har jeg plæneluftet vores græsplæne . Den trængte gevaldigt ! I dag fik jeg revet det sidste sammen på græsplænen og vi fik sået nyt græs og gødet den ! 
Casper fandt denne lille fuglerede nede i vores redskabsskur :) Nu vil jeg følge med i , hvornår de klækker :)

Jeg fik denne drikkedunk tilsendt med posten denne uge . Jeg havde bestilt den på en hjemmeside , hvor jeg besvarer spørgeskemaer og optjener point , som man kan bruge , i deres shop . Der er et køleelement i den , så er sikker på at den bliver jeg glad for her til sommer !
I går var vi til City Night , og der kom jeg til at købe nye sko . Igen :D Jeg kunne simpelthen ikke stå for dem ! Det er monster lækre at gå i !
Her til aften , har vi tændt op , i vores nye store lækre grill :) Mums !