tirsdag den 25. juni 2013

Dimission

Jeg har her til aften været til min søsters dimission . Hun har taget 10. klasse på Hindholm privatskole . Det gav anledning til at hive kameraet frem og tage nogle billeder af min smukke søster, og nogle af hendes klassekammerater .







lørdag den 22. juni 2013

Shopping

Har i dag været en tur til IKEA , sammen med min mutti og søster , for at få stillet vores IKEA-shopping-lyst :D Man kan jo altid finde noget man skal have med hjem fra IKEA :D Denne gang blev det b.la. til nye sofa puder , blomster og blomsterkrukker , en masse stearin lys , nyt bestik og lanterner :) Lanternerne har jeg fået hængt op i vores træer i baghaven , og det ser bare så hyggeligt ud om aftenen , når der er tændt lys i dem :) 
Det var en rigtig hyggelig tur , i godt selskab <3

torsdag den 20. juni 2013

Nye sko

Det var meningen at jeg skulle ud og have mig et par nye pædagog-sko . Men der sneg sig lige et par sko mere ned i kurven som ville med mig hjem :D 
Jeg trængte til nye pædagog-sko , som de ofte bliver kaldt :P De er ikke de mest frækkeste , men de er fænomenale at gå i ! Skoene er fra Birkenstock , de er lavet i Tyskland , og holder rigtigt flot ! Mine gamle sko , har holdt 2 sæsoner , hvor de også har været med på tur til Tyrkiet sidste år :)
Skoen har en god svang , og tror at det er det mine fødder synes rigtigt godt om ! :)
Jeg fandt dem i Bilka til 289 kr. , hvilket er lidt af et kup :)

søndag den 16. juni 2013

Det var den weekend

Endnu en uge og der tilhørende weekend er fløjet afsted ! Var i onsdags en tur i svømmehallen med en af de klasser vi har i SFO'en . Det var en super fed tur , og glæder mig til de to andre ture som jeg skal afsted på med de to resterende klasser som vi har :) Ugen har også budt på , at jeg måtte tage en fridag torsdag fra arbejde , da Bella (vores vovse) var syg . Hun kastede op og gjorde optræk til at kaste op mange gange og gjorde det i to døgn . Så vi havde til sidst en meget træt hund ! Hun er nu ved at komme ovenpå igen , og i følge dyrelægen , er det en virus der har været i Næstved , da han havde set flere tilfælde i samme periode på andre hunde fra Næstved . Det lykkedes i denne uge Stofa , at få lavet det hul , de for et halvt år siden , i vores fortorv . Har ringet og klaget over det mange gange , men fik af vide at jeg måtte være tålmodig .. Synes jeg ellers selv at jeg havde været .. Så det var lige før jeg hev flagene frem da jeg kom hjem og så at de havde lavet det ! Casper havde i fredags blomster med hjem til mig , og de er stadig i live ! Hurra :D
Lørdag var jeg i centret med min skønne veninde , Majo . Det blev til en ny sommerkjole og et par øreringe :) Ingen af delene kan man få for meget af ! I forbindelse så jeg at man i Næstved Storcentret har lavet et ammeområde . Fair nok ! Ved emnet amning har været i medierne for tiden ! Kan blive så harm over , at folk synes det er ulækkert at se en kvinde amme ! Det er sgu da det mest naturlige ting i verden ! Vi har reklamer der er stoppet med porno , hvilket folk godt kan se på , men at se en kvinde amme , det er da for meget ! Synes verden er af lave ! Der er INGEN der skal komme og klage over at jeg ammer i offentligheden , den dag jeg skal det !

tirsdag den 11. juni 2013

Savner suset..

Savner suset i maven, som jeg husker fra dengang jeg svømmede konkurrence svømning! Det at være til stævner, og skulle præstere det bedste man kunne, overfor et heppende publikum, gav noget af det største sus i min mave !
Til nogle af de store stævner , og når man skulle svømme finaler , skulle man går march ind til pladserne , og man blev præsenteret enkeltvis hvor en lyskegle lyste på en i mørket ! En mega fed oplevelse , som man aldrig glemmer . Samtidig med dette sus i maven det gav , havde man også en stor portion nervøsitet med sig . Savner rigtig meget det sus og den oplevelse ! Samtidig var det monster fedt , når det gik en godt i et løb og der blev heppet på en fra ens holdkammerater !

Her er et klip fra da jeg svømmede 200 meter fly i Ikast i 2007 . Lidt dårlig kvalitet , men det giver et godt billede af den oplevelse jeg skriver om . I dette løb førte jeg suverænt og lavede en super god tid :


Her er lidt billeder fra den tid hvor jeg svømmede.. Da jeg svømmede på det bedste hold i klubben, svømmede jeg fire gange om ugen og ofte var der stævner i weekenderne.. Den dragt jeg har på , på et af billederne , var det man kaldte for en heltdragt .. Den kostede 2000 kr. og gjorde at man kunne få lidt bedre tider , i form af , at man var mere strømlinet når man havde den på . I dag må man ikke svømme med denne dragt , da den går helt ned til fødderne . Man må i dag kun have dem til knæene..