fredag den 19. juli 2013

Fredag

Fik i går sat vipper på og fik farvet bryn . ELSKER mine vipper ! Man står op om morgenen og skal ikke til at ligge den helt store makeup ! Har længe prøvet og øvet mig i at tegne mine øjenbryn op , da jeg godt kunne tænke mig at de var lidt mere markeret . Det fik jeg så fikset , ved at få dem farvet , så behøver ikke det fis mere :) SKØNNO ! Er spændt på hvor længe vipperne holder :) Men de skulle gerne holde en månedes tid :)

Jeg skriver eksamens opgave for tiden . Det hænger mig ud af halsen , men det skal jo gøres . Nu er jeg nået så langt med den første rapport , at det kommer til at knibe med at holde sig inden for max anslag :P Typisk mig ! Jeg roder som en sindssyg på vores lille kontor , men det er hvad der hører med , til at skrive opgave :) Skulle meget gerne blive færdig med den første rapport i dag . Så har jeg "kun" en tilbage ...

Imens jeg skriver opgave , hører jeg musik , det er sådan jeg koncentrerer mig bedst , selvom det kan lyde mærkeligt .. Her er lidt af det jeg hører :

mandag den 15. juli 2013

24 år

Fylder hele 24 år i dag . Puh synes tiden går al , al for stærkt :) Har brugt dagen på at skrive eksamens opgave , og her til aften kom mine forældre og søskende forbi :) 
Her er lige en lille kavalkade af billeder , af mig i løbet af årene som er gået :)


Jeg har fået nogle rigtig gode gaver i dag ! En Marguerit halskæde af Casper , en køkkenvægt af brormand , et gavekort til Click af søster , sandaler (som er på vej med posten til mig) og lysfakler af mor og far <3 Tak for alle de fine gaver <3 Der udover har jeg fået en masse lykønskninger , hvilket også luner <3

søndag den 14. juli 2013

Ugen der gik

Jeg har haft sidste uge i SFO'en , i denne uge. Nu er min sidste, 6 måneders praktik slut . Det er simpelthen bare gået al for hurtigt ! Er blevet helt "forelsket" i, at arbejde med denne brugergruppe ! Har fået mange både gode og mindre gode, oplevelser med mig , som jeg kan bruge videre i min uddannelse , men også i forbindelse med min fremtidige karriere som pædagog ! Denne uge i SFO'en stod b.la. på; vandkamp, biograf med popcorn, en tur til Fjordhuset (Karrebæksminde), masser af fysiske aktiviteter, snobrød på bål, rekordforsøg & vandstafet . Der sker en masse hver dag, når man er på arbejde, hvilket er skønt ! I fredags , hvor jeg havde sidste dag , fik jeg en rigtig flot gave fra SFO'en; pilgrim smykker og lækkerier fra Krammerhuset ! Kommer sådan til at savne mine søde kollegaer !


I går var jeg på bakken og inde for at se cirkus revyen, med mine forældre, søskende og Casper . Det var en tur som mine forældre , havde foræret os alle ! Vi tog tidligt af sted , spiste frokost i dyrehaven og brugte eftermiddagen på bakken . Det var en rigtig god dag , i godt selskab ! Cirkus Revyen var en kæmpe oplevelse , at se i levende live ! Det er noget helt andet at sidde i salen , end det er at se den på tv :)


Her nedenunder er der lidt billeder fra ugen der gik; Tulle der bare måtte op og sidde i stolen , selvom der ikke rigtig var plads - Casper og Fie tog en lur på sofaen sammen .
Jeg er i dag gået i gang med at skrive den første, af de to rapporter jeg skal aflevere i forbindelse med studiet . Der bliver hygget med, at sidde i kjole og hyggestrømper :) 
I morgen fylder jeg et år mere , puh ! :) God søndag !