torsdag den 26. december 2013

Hemmelige projekter

Jeg omtalte den anden dag , at jeg her i december måned havde haft gang i nogle hemmelige projekter . Her er et af dem ; hjemmelavede skilte , som Casper og jeg har lavet selv , helt fra bunden :) Det har været et stort arbejde , men synes selv de er blevet rigtig fine !

Juleaften

Jeg havde en super god juleaften ! Blev helt overvældet over alle de fine gaver , som Casper og jeg fik . Jeg fik den køkkenmaskine af Casper som jeg var sikker på at jeg ville få :P Der udover havde han også flottet sig med et gavekort til min ynglings-kamera-butik; Click . Glæder mig til at skulle ned og shoppe udstyr til mit kamera :)
Vi fik som sagt mange gode gaver , som vi er rigtig taknemmelige for ! <3
I går slappede vi af , gik en tur i skoven med vovserne . Dejligt at bare kunne ligge på sofaen og slå mave :)

søndag den 22. december 2013

Hemmeligheder

Jeg er virkelig en værre en , når det kommer til julegaver . Har gået og plaget Casper om ledetråde til min julegave det sidste stykke tid . Han har vist købt to og det ene ligger i huset :D Er ved at gå i spåner over gætterier om hvad det kan være ? :D Er nået frem til at det nok er en køkkenmaskine .. Men måske ikke , alligevel ? :D

Elsker alle de hemmeligheder som er forbundet med december måned ! Ikke nok med at jeg glæder mig til mine egne julegaver , men så glæder jeg mig også til at dem jeg har købt skal gives og forhåbentlig glæde modtageren :)
Har lavet nogle hemmelige projekter her i december måned , som jeg glæder mig til at kunne vise jer alle , når julen er overstået :)

Så langt , så godt

Så er jeg nået til uge 27 , af min graviditet . Har siden torsdag haft problemer med at min lænd gør ondt , især om aftenen hvis jeg har været for meget i gang i løbet af dagen . Men i morgen skal jeg ud og have massage , så håber at det kommer til at lindre lidt . Ellers har jeg prøvet at lindre med varmepude , ispose og strækøvelser . Det er blevet lidt mere besværligt at få sko på , og det er heller ikke så behageligt at cykle . Men det er der heller ikke noget at sige til , når man bærer rundt på sådanne en mave :P


Julen nærmer sig med hastige skridt ! Fik mit kamera tilbage i går , som har været sendt til rens . Det var super dejligt at få det tilbage , inden jul :) Rensningen var gratis , da det fulgte med i "pakken" da jeg købte kameraet ! Har stadig mulighed for at få det renset to gange mere indenfor det næste 1½ år :) Modtog i går et billede fra min onkel , med et foto af en billederamme , med et billede jeg havde taget for et stykke tid siden , af min kusine og fætter . Så fedt at se ens arbejde komme op , på sådanne et stort lærred med en fin ramme omkring ! :)
Casper har fået sat gips plader på væggen i udestuen , så nu er den ved at være klar til at få fint tapet på :) Glæder mig til at se det færdige resultat med tapetet på ! :)
Vil lige minde alle om at huske jer på , at få kopiret jeres billeder over på et USB stik eller ekstern harddisk :) Det gjorde jeg den anden dag ! Det tog sin tid med alle de billeder jeg har fået taget indtil videre i år :D

fredag den 20. december 2013

Juletræ og bachelor

Vi fik jo juletræ i søndags :) Casper lavede en fod til træet og så fik vi sat lys på . Det er bare så hyggeligt om aftenen når der er lys i det ! Utroligt hvor meget glæde sådan et træ kan sprede :)


I mandags fik jeg endelig taget mig sammen til at få pyntet op i vores lille hjem :) Det blev ikke til det helt vilde , men så er det heller ikke så stort et arbejde at tage det ned igen :)
Ugen har budt på intens bachelor opgaveskrivning , da vi i vores gruppe havde sat os for at blive færdig med at skrive på den , den 19. dec. , for at vi kunne holde lidt juleferie :) Vi blev færdige den 18. dec. og holdte os lige indenfor max anslag som er 84.000 :P Torsdag sluttede vi af med kardemommeboller og varm kakao med flødeskum ! :) Fik et fint tæppe til bebs af min ene studieveninde , som hun selv havde lavet :) Det er super flot og dejligt blødt ! Er sikker på at vi får glæde af det !
Nu er vores opgave sendt til retning , af to søde pædagoger , så i det nye år er der kun retning af opgaven tilbage og så skal vi forsvare den , den 20. januar , hvor vi kan kalde os for pædagoger :D

søndag den 15. december 2013

Danni Kool

Blev lige nostalgisk - følger som sagt Danni Kool på instagram , som jeg hørte meget i mine teenager år :) Fandt hans kende-sang på youtube:

Hør den da lige !! :)

Ugen der gik

Lige lidt billeder fra ugen der er gået :

Modtog den anden dag min nye "guld" uv-lak . Den er super flot !
Smagte for første gang i fredags et "lucia-brød" .
Majo legede mekaniker , på vej hjem efter vi havde været i studiegruppe :D Godt hun selv kunne , for jeg var ikke til noget hjælp :D
Er overrasket over hvor gavmilde folk er: fik i denne uge en brugt brio-gåvogn fra en af mine studiekammeraters underbo :)
Danni Kool: Følger ham på instagram , hvor han postede dette billede . Vagte gode minder om mine teenager-år :)

Fandt denne flotte KitchenAid i Bahne , til ikke mindre en 8000 kr. !!! Men flot er den !
Casper fik i går lagt nye træplader i udestuen , så nu kan der ligges gulv :)
Mine forældre , Casper og jeg har i dag været ude for at fælde juletræ . Der hvor vi købte det kunne man vælge lige så stort man ville have , og kun betale 150 kr. uanset størrelse ! Nu er Casper ude for at købe juletræskæde (og tror også han er ude at købe min julegave :D ) , glæder mig til at se det med lys på når det bliver mørkt !

Graviditeten skrider fremad ! Er i dag 26+2 , dvs. næsten 6 måneder henne . Kan begynde at mærke at jeg skal tage den mere med ro , for ellers siger kroppen fra ! I nat har jeg ikke fået sovet særlig meget , da han mente at han skulle holde fest indeni min mave hele natten ! Men elsker at være gravid <3


søndag den 8. december 2013

Fotograf

Har i den seneste tid haft nogle foto-jobs som amatør fotograf . Det har været nogle fede og spændende oplevelser . Har altid en eller to sommerfugle i maven når jeg er booket til et foto-job . Jeg vil jo gerne gøre det bedste jeg kan .. og lidt til :) Idet at jeg har haft nogle jobs , har gjort at jeg har lært en del og kun bliver bedre for hver gang jeg prøver . Det næste skridt er et ønske om et hjemme-studie . Men det kræver lidt udstyr og sådan . Synes det er en spændende verden , som jeg ikke havde regnet med at jeg ville interessere mig for . At jeg får så mange gode og rosende tilbagemeldinger på mine jobs , gør nok også at jeg har mere mod og interesse i , at forbedre mig hele tiden :) Tak til alle dem der har booket mig indtil videre :)
Man kan finde min side , med nogle af de billeder jeg har taget her : https://www.facebook.com/MichelleVinstonPhotography


onsdag den 4. december 2013

Er så LYKKELIG

Jeg er såååå lykkelig ! Her til aften lykkedes det mig at finde en vinterjakke , som jeg kan være og vokse i med maven ! Og så til den nette sum af 100 kr. ! :) Havde lavet et opslag på facebook og skrevet med store bogstaver at jeg allerede havde en stor mave og ikke kunne passe hvilken som helst jakke ! Der var en sød dame , som skrev at hun havde den helt rigtige jakke for mig , og så måtte jeg ud for at prøve den her til aften . Så nu kan det bare blive vinter :)





I søndags var vi hos mine forældre for at fejre 1. advent med æbleskiver og hele mulivitten :) Vi fik adventsgave og det gjorde vovserne også :) Vi fik en flot kurv med baby ting og vovserne fik lækre godbidder :) Kalenderlyset har min mutti lavet <3




I weekenden var jeg ude for at tage baby-billeder hvor katten ikke kunne dy sig for at hygge sig i den lille barnevogn hvor babyen skulle fotograferes i :) 
Har fået nye pærer til min negle lampe , og nøj hvor de funger ! :)
Har fået kendskab til trifli med æble og kanel som Arla laver ! Kan kun anbefale at smage den ! Det er en rigtig god erstatning når man virkelig er lækkersulten !!