fredag den 31. januar 2014

Kunne godt tænke mig

Faldt over disse billeder i går på instagram . Jeg er imponeret over resultatet , ved permanent make-up i forhold til disse billeder ! Billederne er fra ét sted som laver dem . Har selv mørke øjenbryn , men synes ikke de er så kraftige som jeg godt kunne tænke mig , så tegner dem ofte op . Det koster 4200 kr. at få lavet øjenbrynene , hvilket jo også er en slags penge :P Men kunne godt tænke mig at få lavet det en dag :)






Fandt ud af den anden dag at denne skyr fra Cheasy smager lidt alla Danonino :D Super lækkert til et mellemmåltid !





I dag er jeg 33 uger henne :) Tiden flyver afsted , og nu er der ikke længe til terminen :) Der er godt liv i ham hver dag ! :)





Jeg fik i går sat bleer og diverse ting på plads i puslebordet og i dag har min mor og jeg været ude for at købe stof til at lave to betræk til puslepuden :) I dag har min søster været til hendes køreprøve og bestod med bravour ! :) Så sejt gået ! :)

søndag den 26. januar 2014

Coop kort

Fik af vide af en ven i går , at hvis man er kunde hos SEAS , kan man få et coop-kort gratis igennem dem . Normalt skal man ligge 200 kr. i depositum for at få kortet , men hvis man bestiller det igennem SEAS og er kunde hos dem , ligger de det depositum . Der udover får man også 1450 point fra start , når man opretter kortet på den måde :)
Har længe brugt min mors og har givet hende point , men har ikke selv ville ligge 200 kr. i depositum for at oprette mit eget :P
Så nu er kortet bestilt og snart på vej til mig :) 
Var på deres Coops hjemmeside og fandt faktisk en lampebatteri , som vi skal bruge til vores toilet , i forbindelse med bleskift om aften/natten når bebs kommer til verden . Vi har nemlig kun et meget skarpt lys derude . Synes lampen er smart , meeennn lidt dyr , så venter lige og ser tiden an :) 






Casper har i dag sat puslebordet op , ude på toilettet ! Så kan der også sættes et check tegn ved det :)

lørdag den 25. januar 2014

Ugen der gik

Jeg var i tirsdags til foredrag med Christian Bitz . Det var et super godt foredrag med masser af gode tanker og samtidig en masse skæg og ballade :) Han var utrolig underholdende at høre på og havde ikke én bestemt måde som han synes man skulle spise på ! 
Det går bedre med min ømme lænd og ryg , efter at jeg har skruet ned for aktiviteter i løbet af dagen og er stoppet med at arbejde ! Det er super skønt og jeg kan nu bare nyde min graviditet , det sidste der nu er tilbage :) Billedet af min mave er taget i går og der var jeg 32+0 , så kun 8 uger til termin :)
Jeg er begyndt at selv bage vores rugbrød , i stedet for at købe det i butikken . Det er super nemt og Casper nyder at få hjemmebagt rugbrød på arbejdet :)


I går var jeg sammen med min familie til dimission på min skole . Her fik vi vores eksamens bevis . Derefter tog vi hjem til mine forældre og fik lækkert mad og fejrede mig . Fik en flot buket blomster af Casper og en anden flot af min mors veninde og hendes familie . Jeg fik tidligere på ugen en flot kurv med masser af lækre ting i , af min onkel, hans kone og deres børn . Af mine forældre og søskende fik jeg en bageform og et gavekort til at få en omgang graviditetsmassage :) Virkelig fine ting jeg har fået <3

mandag den 20. januar 2014

Pædagog

Jeg har i dag været til min sidste og afsluttende bachelor eksamen . Jeg har skrevet bachelor opgave sammen med to af mine studieveninder , men vi havde valgt at gå op hver for sig , selvom en gruppeeksamen var mulig . Jeg var heldigvis den første der skulle op , og det gik super godt ! Både lærer og censor var utrolig søde ! Fik et 10-tal hvilket jeg er godt tilfreds med :) Det er dejligt lettende følelse , at være færdig og ikke skulle til eksamen mere !
Nu skal jeg bare nyde min barsel :) Tak til alle dem som har været med til at forme min pædagoguddannelse ! :)

søndag den 19. januar 2014

Travlhed

Undskyld den meget ro , der har været på min blog her på det sidste . Årsagen er at jeg lige om snart (i morgen) skal op og forsvare min bachelor opgave . Det har taget meget af min tid og tanker .. Men i morgen bliver det altså overstået og det er sidste gang jeg skal til eksamen ! Så kan jeg derefter kalde mig for pædagog :) Bliver simpelthen bare så skønt ! Vi var til klyngevejledning i tirsdags hvor vores lærer var meget positivt og optimistisk stemt , så det skal nok gå :)






I sidste weekend fik vi taget lavet vores kontor om til babyværelse . Alt blev pakket ned og vores bordplade blev taget ned . Herefter fik jeg malet hele værelset , nøj hvor det trængte :P Nu er det bare småting som skal sættes op, så som lys .





Så er der kun små 9 uger til termin ! Synes tiden er fløjet afsted ! Glæder mig til at kunne holde barsel efter jeg har været til eksamen i morgen . Har skrevet en to-do-liste over alle de ting jeg gerne vil nå imens jeg er på barsel :P Jeg får stadig trænet ca. 2 gange om ugen i fitness centret og var til graviditets aquafitness i mandags , hvilket jeg var meget begejstret for ! Det var så skønt at kunne træne igennem uden at blive påvirket af tyngden af graviditeten eller at have ondt bagefter !

fredag den 10. januar 2014

Gravid og Aqua Fitness

I dag er der kun 10 uger til min termin . Det er jo lige om snart :) Glæder mig som en sindssyg til at få ham at se ! Fik af vide den anden dag af lægen , at jeg skulle passe godt på mig selv , da jeg har en del lændesmerter , for ikke at få bækkenløsning . Jeg blev rådet til at begynde at træne i vand . Derfor skal jeg for første gang , på mandag , prøve Aqua Fitness for gravide :) Jeg har selv været Aqua Fitness instruktør , så kender godt lidt til det :) Glæder mig til at prøve det af , nu hvor jeg er gravid . Skal nok opdatere jer med hvordan det gik , når jeg har prøvet det :)

torsdag den 9. januar 2014

Mini mocks

Begyndte den anden dag at følge en bruger på instagram som har denne hjemmeside: http://www.minimocksshop.com/


Synes hun laver de fineste små sutsko :) Skoene er håndlavet , og der findes selvfølgelig også udgaver som er mere pigede . Fragten til DK er 36 svenske kroner :) 

Mine læsere får 20% på alt , på denne hjemmeside hvis I bestiller for over 400SEK ! Brug denne rabatkode: MICHELLE  


Her er nogle af mine ynglings:


onsdag den 8. januar 2014

Aflevering

Jeg har i dag afleveret bachelor opgave sammen med min studiegruppe ! Der var mange problemer undervejs i forbindelse med udskrivningen , men det lykkedes i sidste ende :) Nu mangler vi "bare" at forsvare den , den 20. januar , så er vi færdige :)


I går var jeg til lægen for at få lavet et glukose test , også kaldet en sukkerbelastningstest . Den laves i forbindelse med min graviditet . Ja det ligner et alm glas vand , men fy for pokker hvor smager det ækelt ! Skulle drikke en halv liter , på 5 min og derefter sidde 2 timer hos lægen , for til sidst at få målt mit blodsukker . Heldigvis viste det sig at alt er fint :) Mandag aften var min søster forbi med en fin buket blomster som hun havde købt til mig <3 Det varmede <3

søndag den 5. januar 2014

Bønner og bagte kartofler

Godt nytår til alle mine skønne læsere ! Jeg havde en stille og rolig aften i godt selskab <3
Håret til nytårsaften fik jeg sat af min søde veninde . I kan se billedet nedenunder :)
Min nye køkkenmaskine har kørt en del gange og nu er fryseren fyldt op med en masse lækkert hjemmebag :)
Har fået mig et graviditets-trip: Bønner og bagte kartofler :D Kunne spise det hver dag , hele tiden :D Her til aften blev det lidt mere luksus , da jeg lavede bacon og bønner til vores hamburgryg . Og selvfølgelig med bagte kartofler :P


Her er lige lidt update på hvordan maven ser ud . Dog er billederne fra i tirsdags :) Har lånt en graviditetsbog af en veninde , ihh hvor bliver jeg klog :)