søndag den 23. februar 2014

Update

Nu er der ikke længe til at bebs kan komme til verden ! Jeg er i dag 36+2 . Ugen har budt på vand i fødderne konstant , et ekstra lægebesøg hvor jeg skulle have tjekket blodtrykket (hvilket viste sig at det så fint ud) og en urinprøve med usikkerhed om bakterier som kan stamme fra svangerskabsforgiftning . Skulle gerne få svar på prøven midt på næste uge ..



Det har været endnu en arbejdsweekend for Casper og jeg . Jeg fik malet vores spejl som hænger i gangen , lavet hjemmelavet vindueskarme , og Casper fik klippet persiennerne til :)


Vi fik rykket rundt , så nu er vi kommet sådan forholdsvis på plads i vores nye stue :) Synes det er super hyggeligt med et mindre rum som stue !



Her er billeder fra vores gamle stue , som nu er blevet til spisestue . Jeg fik malet 1½ væg i dag og Casper satte vores spisebord op som har været skilt ad i mange måneder pga. ombygning ! Han malede også vores radiator og nu ser den ud som ny :)

mandag den 17. februar 2014

Arbejdsweekend

Her i weekenden har Casper og jeg arbejdet videre med husprojekter . Jeg fik malet loftet i vores kommende stue - man kunne sagtens se hvor man nåede til , selvom det ikke er så forfærdelig længe siden det sidst blev malet ! Casper fik sat fod og loftlister op i stuen og rundt om vores hoveddør . 
Vi har haft lidt problemer med kanterne i køkkenet og i gangen , så de fik nogle lister , som jeg i dag har malet hvide :) I morgen laver Casper el og kabel tilslutning i den kommende stue og jeg begynder nok at male i gangen . NU går der ikke længe før vi kan flytte om :)

fredag den 14. februar 2014

Mange gode oplevelser

I torsdags lavede min søster de fineste muffins med flot pynt ! Kunne have spist 10 stk. men var fornuftig og holdte mig til at spise en enkelt :D Tror at jeg en dag selv vil prøve at lave dem :)






Skrev for et stykke tid siden herinde , at jeg vild godt kunne tænke mig en Fatboy lampe ud til vores puslebord , da den kører uden strøm og batterier . Og vupti nu står den derude :) Er bare SÅ mega glad for den ! Den kan indstilles til at lyse i 3 forskellige lysstyrker !





I går havde min mor , søster og jeg en sidste tøse-hygge-tur til KBH inden bebs kommer til verden . Vi var næsten kun ankommet til strøjet da vi blev spurgt om vi ville medvirke i aftensshowet på DR1 , og fortælle vores kærlighedshistorie . Jeg takkede hurtigt nej , men min søster var med på den , så tilbød at sidde ved siden af hende i vognen imens de filmede . Til sidst spurgte rapporteren mig om jeg ikke bare ville sende en hilsen til min kæreste og den hoppede jeg med på :) Min mor fik også sendt en hilsen til min far :) 
Man kan se os ved at klikke på linket og gå til de 47.50 minutter ind i udsendelsen:





Vi fik travet godt rundt i KBH og fik set lidt af hvert . Da vi spiste frokost sad Melanie fra "for lækkert til love" lige ved siden af os , så der fik vi os et godt grin :P Hun var lige så dum at høre på i virkeligheden , som på tv :P Jeg fik købt mig en ring og et par solbriller til samlingen :) Vi fik gratis , lækre flødeboller i Magasin og så hvordan man lavede de flotte roser ud af jordbær , så det skal afprøves en dag :) Fik også en gang Churros , som jeg er helt pjattet med . Har seriøst ikke smagt så lækre før (og jeg har smagt MANGE) ! Man kunne selv vælge hvilken slags chokolade man ville have på; lyst, mørkt eller hvid chokolade . Og så fik min softicen i en smart holder på selve indpakningen så den ikke smeltede :) SMART og LÆKKERT :D
Vi havde en super dejlig dag <3





I dag er jeg 35+0 , og der er 5 uger til termin :) Billedet til højre er taget i går hvor jeg var monster træt efter vores KBH tur . Der var det da lækkert at min lille dessert kunne stå på den tykke mave , så jeg ikke skulle anstrenge mig med at holde den :P

mandag den 10. februar 2014

Flere projekter på plads

Min søde mutti har været så flink at sy nye pudebetræk til vores puslepude . Det originale betræk , var i alm hvidt stof , som var meget sart . De nye betræk er lavet af henholdsvis voksdug og tekstil voksdug . Synes resultatet er blevet super godt og det er lækkert at man nu kan tørre puden af , i tilfælde af uheld :P






Jeg fik i dag malet vores bue i stuen færdig . Casper havde malet den første gang i går og så fik den lige en gang mere i dag . Den nu hvide bue skaber en dejlig ro i rummet , i forhold til da den var grå !

lørdag den 8. februar 2014

Sådan!

Nyder min barsel på fulde drøn ! Har efterhånden nået en del på min to-do-list over de ting jeg gerne ville nå inden lillemanden kommer til verden :) Fik i denne uge rengjort vores persienner (gør det aldrig igen !!) , afrimet fryser , rengjort køleskab og mikroovn og malet vinduer indvendigt . Nu er der ikke særlig mange punkter tilbage på listen :)






I dag har Casper været i gang med at sætte tapet op og ligge gulv i vores kommende stue . Resultatet er blevet sindssygt godt (hvis jeg selv skulle sige det) , og i morgen skal der sættes lister op og jeg skal have malet den sidste gang derude . Så kan vi derefter begynde at flytte ting derud :)





I går var jeg 34+0 - 6 uger til termin . Bebs sparker stadig godt til derinde og har åbenbart ikke samme sengetid som jeg har :P Kan mærke at jeg hurtig bliver træt , og må tage lidt flere pauser i løbet af dagen . På tirsdag skal vi have taget graviditets billeder , hvilket jeg glæder mig hel vildt til !

tirsdag den 4. februar 2014

Graviditetsmassage

Da jeg blev færdiguddannet som pædagog , fik jeg et gavekort af mine forældre til at få massage hos Ramstam som ligger i Næstved . Jeg har aldrig været hos dem , men har hørt mange positive oplevelser . Hos Ramstam har de nemlig en graviditetsbriks , hvor der er hul til maven . Gavekortet lød på 30 minutters massage . Det var simpelthen bare sådan en dejlig oplevelse og hende som masserede mig var super dygtig ! Dejligt at kunne ligge på maven for første gang i MEGET lang tid :P 
http://www.ransdam-wellness.dk/ 


Her en lille video af briksen :)