onsdag den 27. august 2014

Noam

Vi startede allerede med at introduceret Noam for grød og mos da han var 4 måneder gammel . Han kunne godt lide smagen men kunne ikke finde ud af at synke det . Han er efterhånden kommet godt efter det og i dag spiste han en fuld portion og et halvt glas mos ! :) Sultne dreng :P
I lørdags var vi til en lille koncert i byen med L.I.G.A hvor vi havde Noam med . Han sad pænt i hans barnevogn og lyttede med :)





Lige et par stemningsbilleder <3

søndag den 17. august 2014

Buzzador

Jeg er blevet testperson for Buzzador . Konceptet går ud på at man gratis tester forskellige produkter og laver nogle mellem og slutrapporter om hvad man synes om produktet man tester . Jeg blev udvalgt til at teste Vanish , hvilket er perfekt med en lille bebs i huset . Jeg bruger normalt ikke Vanish , så det var rart at kunne få lov til at teste .
Når man er tester for Buzzador får man også vareprøver (billedet til højre) som man kan dele ud til sine venner/familie :) Hvis du har interesse i at blive Buzzador , så skriv til mig :)

Her et par billeder af testkluden som jeg modtog med produkterne og en hagesmæk som jeg ikke havde kunne få ren for sveskemos efter første vask . På testkluden var der sveskemos, makral i tomat , syltetøj, sovsekulør, chokolade og kaffe .

Her ses før og efterbillederne . På hagesmækken har jeg brugt den flydende Vanish og på testkluden pulveret som jeg har opløst med vand og har gnedet pletterne med inden vask .

torsdag den 7. august 2014

Fantastiske fund

Fandt den anden dag disse lækre ting i mødrehjælpen . Samlede pris : 72 kr !! Og bemærk at jeg fik 3 bodyer som er mærkevarer og ser ud som nye for 6 kr. !! :)

Spidse hagesmækker

Så fik jeg syet hagesmækker . Mit første sy-projekt . Da jeg fandt ud af hvordan de nemmest blev lavet , gik det på skinner :) Har lavet dem i jersey stof .

Syvejledning:
1: Klip evt efter en skabelon . Lav et forstykke med ekstra fylde og et bagstykke som er mindre .
2: Stryg fliseline bagpå begge stykker ; for og bagstykke , og sæt derefter stykkerne sammen med nåle.
3: Sy rundt i kanten og undlad et lille stykke
4: Vend stoffet så det vender med vrangen indad igennem det hul der undlades at blive syet .
5: Sy rundt i hele kanten og afslut med at lave trykknap der hvor der indvendigt er strøget fliseline på .

 Her ses en af dem på min dejlige dreng som er 4½ måned .

Fandt skabelon og inspirationen på denne fantastiske blog : http://laralil.blogspot.dk