fredag den 20. december 2013

Juletræ og bachelor

Vi fik jo juletræ i søndags :) Casper lavede en fod til træet og så fik vi sat lys på . Det er bare så hyggeligt om aftenen når der er lys i det ! Utroligt hvor meget glæde sådan et træ kan sprede :)


I mandags fik jeg endelig taget mig sammen til at få pyntet op i vores lille hjem :) Det blev ikke til det helt vilde , men så er det heller ikke så stort et arbejde at tage det ned igen :)
Ugen har budt på intens bachelor opgaveskrivning , da vi i vores gruppe havde sat os for at blive færdig med at skrive på den , den 19. dec. , for at vi kunne holde lidt juleferie :) Vi blev færdige den 18. dec. og holdte os lige indenfor max anslag som er 84.000 :P Torsdag sluttede vi af med kardemommeboller og varm kakao med flødeskum ! :) Fik et fint tæppe til bebs af min ene studieveninde , som hun selv havde lavet :) Det er super flot og dejligt blødt ! Er sikker på at vi får glæde af det !
Nu er vores opgave sendt til retning , af to søde pædagoger , så i det nye år er der kun retning af opgaven tilbage og så skal vi forsvare den , den 20. januar , hvor vi kan kalde os for pædagoger :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar